shutterstock.com
StoryEditor

Svojho vnuka ešte nikdy nevidel. Meghan Markle odmieta otcovi ukázať Archieho

02.09.2019, 13:00
Kráľovská rodina
To, že má vojvodkyňa zo Sussexu zlé vzťahy v rodine, vyplávalo na povrch hneď po zásnubách s princom Harrym.

Len čo bývalá americká herečka a princ Harry oznámili svoje zasnúbenie, nevlastní súrodenci Meghan si pustili ústa na špacír - a to rovno v tých najznámejších amerických médiach. Podľa ich slov je ich nevlastná sestra manipulátorka, ktorá sa hneď po tom, ako sa dozvedela, že sa páči ryšavému princovi, prebila do jeho blízkosti. Už odjakživa vraj totiž snívala o tom, že bude ako princezná Diana a vo svojom blogu, ktorý viedla ešte pred pár rokmi priznala, že kroky kráľovskej rodiny pozorne sleduje. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meghan Markle’s father could face Legal Action from the Palace after he leaked the Letters she wrote to him Meghan Markle’s dad, Thomas Markle, could face legal action from Kensington Palace after he leaked the private letters his daughter wrote to him. Thomas Markle Sr, 74, received an explosive five-page letter from his daughter, the Duchess of Sussex in August last year and he leaked the letter to the media. The letter was published over the weekend and has been shared around the world... _____________________________________ Link in Bio #lucipost #trending #viral #blog #blogger #nigeria #naija #naijanews #nigerianews #royalfamily #meghanmarkle #thomasmarkle #Lawsuit #naijacelebrity #celebrity

Príspevok, ktorý zdieľa TheLuciPost (@thelucipost),

Meghan sa k rečiam svojich súrodencov nikdy nevyjadrila. Už niekoľko rokov s nimi totiž nekomunikuje. Len pár dní pred svadbou jej spôsobil vrásky aj jej vlastný otec. Len čo dorazil do Veľkej Británie, od novinárov si nechal zaplatiť a poskytol im možnosť paparazzovať ho pri tom, ako čítal správy o svojej dcére len z novín. To dnes už vojvodkyňu nahnevalo tak veľmi, že s ním úplne prerušila komunikáciu a otcove ospravedlnenia ignorovala. Svojho otca neprišla ani len navštíviť do nemocnice, keď utrpel infarkt. 

Starý otec sa tak toho, aby videl svoje najmladšie vnúča, pravdepodobne nedočká. Z kráľovského dvora mu totiž odmietli poslať čo i len fotku malého Archieho. ,,Nemôžete vystupovať ako ľudomilovia a pritom ignorovať svojho vlastného otca a rodinu. Chcel by som, aby mi poslali Archieho fotku, aby som si ju mohol zarámovať a dať na stenu vedľa Meghaninej,'' prezradil Thomas Markle. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meghan’s Family ?‍?‍? #meghanmarkle #thomasmarkle #doriaragland

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan_markle_mm),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:49