shutterstock.com
StoryEditor

Dnes sa konali krstiny syna Meghan a Harryho. Pozrite sa na ich krásneho syna Archieho

06.07.2019, 19:18
Kráľovská rodina
Autor:
TASR
Britský princ Harry a jeho manželka Meghan dnes pokrstili svojho syna Archieho. Išlo o súkromný obrad, pričom pár mená krstných rodičov svojho potomka nezverejní, oznámil v stredu Buckinghamský palác.

Písala o tom agentúra AFP. "Archie Harrison Mountbatten-Windsor bude v sobotu 6. júla pokrstený arcibiskupom z Canterbury na malej súkromnej ceremónii v privátnej kaplnke Windsorského zámku," cituje agentúra AFP z krátkeho vyhlásenia paláca. V tom sa ďalej píše, že identita krstných rodičov malého Archieho ostane v súlade s ich želaním verejnosti neznáma. 

Vopred pomerne očakávané rozhodnutie udržať krst skrytý pred zrakom verejnosti, už odsúdila britská bulvárna tlač i experti na britskú kráľovskú rodinu vyjadrujúci sa pre médiá, píše AFP. 

Pozrite sa spolu s nami na prvé verejné fotografie šťastnej rodinky. Na sociálnej sieti Instagram sa v posledných hodinách objavujú fotografie z tejto slávnostnej, hoci súkromnej ceremónie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:58