shutterstock.com
StoryEditor

Ako bude teraz vyzerať život Meghan, Harryho a malého Archieho? Nudiť sa rozhodne nebudú

13.05.2019, 10:48
Kráľovská rodina
O nudu nebudú mať núdzu.

Aj napriek tomu, že Meghan práve porodila má šťastie. Malého Archieho bude vychovávať v kráľovskom štýle. Na ich novom zrekonštruovanom panstve Frogmore vo Windsore im nebude chýbať nič.

Ako novopečená maminka, ktorá je stále pod drobnohľadom novinárov, sa chce dostať veľmi rýchlo do formy. Preto si chce na svojom panstve zariadiť telocvičňu a jogové štúdio, kde bude mať k dispozícií profesionálnych trénerov. Ak však nebude chcieť zostať doma, môže využiť privátny klub „Cliveden Club“, kde nie je problém nájsť rozmanité športové aktivity. Ak zatúži po čerstvom vzduchu, vždy sú jej k dispozícií stajne. Jazda na koni je vraj skvelá na posilňovanie vnútorného svalstva.

O priateľov tiež nebude mať núdzu. Len 20 minút od ich domu žijú manželia Clooneyovci. Ich dvojčatá majú 2 roky. Elton John a jeho deti tiež žijú kúsok od kráľovského páru a nájde sa ešte určite mnoho celebrít, s ktorými si Meghan môže dať poobednú kávičku.

Windsor tiež ponúka množstvo aktivít pre malého Archieho. Meghan ho môže vziať na detskú masáž, na koncerty pre najmenších, do detskej posilňovne alebo na hravé zmyslové sedenie.

V ich rozvrhu budú určite na programe aj rodinné stretnutia ako piknik na trávniku Guards Polo alebo srkanie čaju na Royal Windsor Horse Show. Ak by však chceli zažiť skutočne veľké dobrodružstvo, Harry by mohol vziať manželku aj syna na plavbu svojou regattou. Samozrejme, až Archie trocha vyrastie.

Viac zaujímavosti o tom, čo čaká kráľovské dieťa, sa dozviete v novom časopise Život na zámku, v predaji od 14. mája.

Kráľovský život na zámku Kráľovský život na zámku RZ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:27