Meghan a HarryREUTERS
StoryEditor

Syn Meghan a Harryho: Učiť ho bude legendárny Elton John!

10.05.2019, 15:36
Kráľovská rodina
Malého Archieho bezpochyby čaká kráľovský život so všetkými výhodami. Po otcovi mu v žilách koluje aristokratická krv, ale po mamičke – americkej herečke, by mohol do vienka dostať aj umelecké nadanie.

Nech už sa jeho život bude uberať akýmkoľvek smerom, čerstvá mamička má jasno v tom, čo chce svojej ratolesti do života darovať ako najlepšiu investíciu. Nie sú to ani šperky z kráľovských komnát, ani šľachtické tituly a rády – Meghan chce svojho synček viesť k hudbe a dopriať mu hudobné vzdelanie. A nie hocijaké, ale u jedného z najväčších muzikantov sveta.

K výchove mladého šľachtica v tejto modernej dobe patrí totiž nielen príprava na civilné povolanie, ale aj tradičné zručnosti, ako sú jazda na koni, osvojovanie si cudzích jazykov, tanečné základy a tiež hudobné vzdelanie. A v tomto má Meghan jasno: keď jej synček povyrastie, bude sa učiť hrať na klavíri, pričom lektorom by mu nemal byť nik iný ako Elton John!

Svetoznámy spevák a skladateľ patrí do okruhu osobných priateľov anglickej kráľovskej rodiny, blízko mal k Lady Diane, je hosťom na kráľovských svadbách a na veselici Harryho a Meghan dokonca neplánovane zahral. Kráľovský zdroj povedal: „Meghan a Harry zbožňujú Eltona a milujú ho. Veď spieval aj na ich svadbe.“ Ktovie, či práve vtedy smelej Meghan skrslo v hlave, že táto legenda populárnej hudby by bola najlepším učiteľom hry na klavíri pre jej synčeka. „Meghan povedala, že práve Elton je dokonalým človekom, ktorý môže naučiť jej dieťa hre na klavíri,“ pustil si ústa na špacírku zdroj z okolia rodiny.

Viac zaujímavosti o tom, čo čaká kráľovské dieťa, sa dozviete v novom časopise Život na zámku, v predaji od 14. mája.

Kráľovský život na zámku Kráľovský život na zámku RZ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:27