Meghan Markle a princ HarryREUTERS
StoryEditor

Synček Harryho a Meghan: Najkrajší darček mu môže dať kráľovná Alžbeta

07.05.2019, 10:46
Kráľovská rodina
Ostro sledované kráľovské dieťa sa narodilo do zlatej kolísky.

Jeho mama, vojvodkyňa  Meghan má už pre neho prvý darček. Luxusné hodinky od Cartiera, na ktoré nechala vyryť text: „Pre M. M. od M. M.“ Detskú izbu nechala natrieť vegánskou farbou s prímesou eukalyptu v neutrálnych bielych a sivých tónoch. Samozrejme, už je tam aj najnovší bezpečnostný systém, rovnako ako bezpečnostné dvere.

Na dieťatko tam už čakajú aj hračky plyšová kengura a ježura, ktoré si manželia priniesli vlani v októbri zo 16-dňovej oficiálnej náv­števy v Austrálii.

Najkrajší darček však môže dať bábätku jeho prastará mama, kráľovná Alžbeta. Podľa zaužívanej tradície je síce Harryho dieťa v poradí siedmym čakateľom na trón, ale nebude mu náležať titul princ.

Mužskí potomkovia môžu dediť vojvodský titul, takže chlapček bude známy ako vojvoda zo Sussexu a gróf z Dumbartonu. Kráľovná Alžbeta to však môže zmeniť a udeliť svojmu ôsmemu pravnúčaťu titul PRINC.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:31