Meghan MarkleREUTERS
StoryEditor

Je to tu! Meghan Markle a princ Harry sa stali rodičmi: Prezradili aj pohlavie

06.05.2019, 15:57
Kráľovská rodina
Autor:
ČTK
Meghan Markleová a princ Harry privítali svojho prvého potomka.

Manželka britského princa Harryho Meghan priviedla na svet ich prvého potomka. Portál BBC uviedol, že vojvodkyňa zo Sussexu porodila chlapca. Správu mal podľa dostupných informácií ohlásiť princ Harry, ktorý povedal, že boli "absolútne nadšení" a poďakovali verejnosti za podporu počas tehotenstva.

Vojvoda dodal, že nad menom stále premýšľajú. Portál CNN uviedol, že vojvodkyňa zo Sussexu a dieťa sú zdravé a majú sa dobre. Dieťa je siedme v poradí na britský trón, za princom Charlesom, princom Williamom, jeho tromi deťmi a princom Harrym.

Meghan začala rodiť v pondelok 6. mája, o čom informoval kráľovský Buckinghamský palác. Britské médiá už niekoľko dní špekulovali o tom, že 37-ročná Meghan dieťa prenáša a lekári chcú pôrod vyvolať umelo.

Vojvodkyňa zo Sussexu začala nad ránom pociťovať pôrodné bolesti a jej manžel bol od tej chvíle po jej boku, uviedol kráľovský palác. Podrobnosti o tom, či rodí doma alebo v nemocnici, nezverejnil.

Bývalá herečka Meghan Markleová chcela rodiť doma, čo jej však niektorí lekári neodporúčali. Dieťa sa podľa skorších informácií kráľovskej rodiny malo narodiť na prelome apríla a mája.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:29