MEGHAN MARKLEinstagram.com
StoryEditor

Vojvodkyňa Meghan: Bojí sa, že na pôrode zarobí jej klebetný otec

25.04.2019, 14:04
Kráľovská rodina
Manželka princa Harryho už má plné zuby toho, ako sa otec na nej priživuje a predáva klebety médiám. Teraz sa obáva, že vytára informáciu o pôrode skôr, ako to oficiálne oznámi kráľovský dvor.

Je veľmi dobre známe, že Thomas Markle (74) parazituje na sláve svojej dcéry Meghan (37), z ktorej sa vlani vďaka sobášu stala vojvodkyňa a čoskoro porodí následníka kráľovského trónu. Napriek tomu, že jeho dcéra vo vysokom štádiu tehotenstva zo všetkého najviac potrebuje pokoj a oporu rodiny, všetečný tatko poskytuje bulváru pikantné informácie z dcérinho súkromia, a tak nie je divu, že ich vzťah je na bode mrazu. Meghan sa síce pred časom pokúsila o gesto zmierenia, čo ale vôbec nezabralo.

Otcovi poslala ručne písaný päťstranový list, v ktorom ho žiadala, aby sa už do nej a do jej manželstva s britským princom Harrym (34) prestal navážať. Dôrazne ho prosila, nech prestane komunikovať s bulvárnymi médiami. A čo urobil milujúci tatko? Namiesto toho, aby si vstúpil do svedomia a začal sa správať ako hrdý otec podporujúci svoju dcéru, on celý list nechal zverejniť vo veľmi čítanom nedeľníku "The Mail on Sunday". Verejnosť sa tak mohla dočítať aj tieto Meghanine slová: "Oci... tvoje činy rozbili moje srdce na milión kúskov... vyrábaš tieto fiktívne povedačky... sleduješ, ako ticho trpím..."

Potom tehotnej vojvodkyni došla trpezlivosť a urobila vec, ktorá je v kráľovskej rodine nevídaná. Magazín zažalovala.

Pripomeňme, že členovia britského dvora nechávajú klebety v novinách bez akéhokoľvek povšimnutia (okrem pikantných prázdninových fotografií vojvodkyne Kate "hore bez"). Meghan časopis žaluje pre porušenie autorského práva. Jej list je totiž z právneho hľadiska autorským dielom a bez súhlasu tvorcu nesmie byť publikovaná žiadna jeho časť. Meghan pôvodne zvažovala, že zažaluje otca. Potom jej ale došlo, že ten by si tým len prihrial svoju polievočku a ešte viac by sa pred médiami vyžíval v úlohe odkopnutého rodiča.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:30