MEGHAN MARKLEREUTERS
StoryEditor

Vojvodkyňa Meghan: Zradila najlepšiu kamarátku

04.04.2019, 11:42
Kráľovská rodina
Bývali to najlepšie kamarátky, ale posledných pár týždňov sú vzťahy medzi vojvodkyňou Meghan (37) a herečkou Priyankou Chopra (36) na bode mrazu.

Manželka britského princa Harryho (34) sa nezúčastnila Priyankinej pompéznej svadby so spevákom Nickom Jonasom (26), hoci na ňu bola pozvaná, a tá zase na oplátku neprišla na večierok, ktorý pre Meghan zorganizovali priatelia v New Yorku. Čo medzi ne vrazilo taký klin, že sa vynikajúce kamarátky rozkmotrili?

Prvotnou príčinou sváru medzi mladými dámami mala byť Priyankina svadba, ktorá sa konala vlani v decembri v Indii. Vojvodkyňa bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva, a zrejme sa jej nechcelo cestovať takú diaľku.

Kamarátky sa ale jej neúčasť hlboko dotkla, najmä keď potom zistila, že o dva mesiace neskôr nemala Meghan s tehotenstvom žiadny problém a pokojne odletela do New Yorku na svoj "bábätkovský" večierok. A tak jej dala svoj nezáujem okato najavo. Odkázala, že sa nemôže pohnúť z Los Angeles, pretože je zavalená prácou – píše totiž knihu.

„Ak sa Meghan neospravedlní, je s ich priateľstvom koniec,“ prezradil zdroj z herečkinho okolia. „Priyanku strašne urazilo, že sa Meghan správa povýšenecky a odmietla s ňou zdieľať najdôležitejší deň v jej živote. Navyše je to veľká medzinárodná hviezda, ktorá je v mnohých krajinách sveta známejšia než nejaká Meg­han,“ dodáva zdroj.

Pripomeňme, že Priyanka hrá najmä v bollywoodskych filmoch, ktoré sú veľmi populárne po celej Ázii a sledujú ich milióny ľudí. Bude zaujímavé sledovať, či sa popretrhané nitky priateľstva podarí populárnym ženám opäť nejako nadviazať a kamarátstvo obnoviť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:21