Meghan Markle a princ HarryREUTERS
StoryEditor

Toto gesto od Harryho nikto nečakal: Aké má plány po pôrode Meghan?

19.03.2019, 09:25
Kráľovská rodina
Najočakávanejšia udalosť roka vo Veľkej Británii sa blíži. Koncom apríla, alebo začiatkom mája by mala vojvodkyňa Meghan, manželka Harryho, porodiť svoje prvé bábätko.

Meghan sa zrejme rozhodne rodiť v pôrodnici, kde priviedla na svet svoje deti jej švagriná Kate. V súkromnom krídle nemocnice Sv. Márie - Lindo Wing, boli zamestnanci požiadaní, aby si v apríli nebrali dovolenku. 

Meghan sa stane mamou doslova do roka a do dňa. V máji minulého roka povedala ÁNO svojmu vyvolenému z britskej kráľovskej rodiny, a tak svoje výročie sobáša zrejme už oslávia pekne v trojici. A potom má Harry s rodinkou veľké plány.

Potvrdil, že sa chystá na materskú dovolenku! Síce len na dva týždne, ale od princa je to veľmi milé a džentlmenské gesto, ktoré by uvítala nejedná žena od svojho manžela, veď prvé dni sú pre čerstvú mamičku vždy najnáročnejšie.

V jednom však musel svojej manželke ustúpiť. Vyzerá to tak, že nebude priamo pri pôrode. Meghan sa rozhodla pre niekoho iného, kto ju bude držať za ruku a podporovať. Podľa zdroja z jej okolia sa stretáva s dulou, ktorá ju navštevuje v Kensingtonskom palaáci a Oxforshire. A práve ona bude jej anjelom strážnym v toľko očakávanej chvíli.

„Meghan sa zameriava na pokojnú a pozitívnu energiu okolo narodenia - veľmi v to verí,“ priznal zdroj pre US Weekly. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:56