Instagram / Meghan Markle
StoryEditor

5 vecí, ktorých sa bude musieť vzdať Meghan Markle

04.12.2017, 12:04
Kráľovská rodina
Britský princ Harry sa zasnúbil s rozvedenou americkou herečkou Meghan Markle. Pôvabnej brunetke sa vydajom život poriadne prevráti naruby.

​Čerstvá snúbenica princa Harryho žila doteraz životom modernej mladej ženy. Instagram plnila fotkami zo žúrov a pláži a nebránila sa ani odhaleným scénam v seriáloch. Čoskoro sa však stane súčasťou britskej kráľovskej rodiny a všetky jej kroky sa ocitnú pod drobnohľadom ľudí na celom svete. Jej život tak prejde drastickou zmenou. Toto sú veci, na ktoré bude musieť po vydaji zabudnúť.

  1. Prvá a tá najzjavnejšia je, že zanechá kariéru herečky. V prvom rozhovore, ktorý párik poskytol BBC len niekoľko hodín po oznámení zásnub, Meghan Markle potvrdila, že opustí svet herectva, aby sa sústredila na humanitárnu prácu. „Bude to nová kapitola,“ povedala. Už navždy však jej fanúšikom zostanú v hlavách víriť zábery z filmov a seriálov, v ktorých účinkovala. Mohli ste ju vidieť napríklad v snímkach Remember MeHorrible Bosses, seriáloch Cuts, Love Inc., Castle, CSI: New York Kravaťáci, vďaka ktorému sa preslávila.
  2. Zanechá svoj život v Kanade a v USA. Doteraz totiž žila v Toronte, kde posledné roky pracovala, keďže sa tam nakrúcali Kravaťáci. Svoj čas teda trávila medzi Kanadou a Los Angeles, odkiaľ pochádza. Po sobáši musí pôvabná Meghan získať anglické víza. Podľa hovorcu Kensingtonského paláca Jasona Knaufa požiada aj o britskú národnosť, čo je však proces na niekoľko rokov.
  3. Okrem rodiny a priateľov sa Meghan bude musieť rozlúčiť aj s milovaným psíkom Bogartom, ktorý zostane v USA. Labrador, ktorého si pred niekoľkými rokmi adoptovala, už žije v domácnosti u Meghaniným priateľov, keďže jeho vek a zdravotný stav mu nedovoľujú absolvovať takú dlhú cestu.
  4. Princ Harry a Meghan Markle oznámili, že sa zosobášia v máji 2018 v kostole Sv. Georgea na Windsorskom zámku. Pred veľkým dňom sa však táto Kalifornčanka ešte nechá pokrstiť a potvrdí svoj úmysel vstúpiť do anglikánskej cirkvi , ktorá povoľuje rozvedeným osobám opätovný sobáš. Napriek tomu, že ako malá chodila na katolícku školu, nebola vychovávaná v katolíckom duchu. Podľa britských médiá je toto gesto, ktoré robí kvôli hlboko veriacej kráľovnej Alžbete.
  5. Meghan Markle má za sebou aj celú kopu humanitárnych projektov. V rámci kampane o pitnej vode cestovala s kanadskou organizáciou World Vision do Rwandy. Bojuje aj za rovnoprávnosť žien v rámci OSN. No po vstupe do kráľovskej rodiny prejdú projekty, do ktorých sa zapojí, najskôr schválením Kensingtonského paláca. Preto sa očakáva, že bude štvrtou patrónkou nadácie, ktorú majú William, Kate a Harry.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 08:44