instagram/ kittyspencer
StoryEditor

Ona má 30, on 62. Neter princeznej Diany našla životnú lásku v známom miliardárovi

26.07.2021, 19:30
Kráľovská rodina
Dcéra brata zosnulej princeznej Diany na seba priťahovala pozornosť už pred rokmi. Niet sa čomu čudovať - so slávnym menom a krásnym vzhľadom sa o ňu módni velikáni bili. Jeden z nich dokonca jej srdce aj získal.

Modelingové začiatky Kitty Spencer siahajú až do prvých mesiacov jej života. V čase, keď mala len jeden rok, sa totiž objavila na titulnej strane magazínu Harper's Bazaar spolu so svojou maminou. Ako bežné dievčatko si síce uvedomovovala prestíž, ktorú meno Spencer nesie - a zároveň aj fakt, že jej bratranci Harry a William bývali v kráľovskom paláci, no zároveň sa na tejto vlne ''neniesla''. Už v čase, keď mala 7 rokov, sa jej rodičia rozviedli a Kitty spolu so súrodencami vyrastala v Južnej Afrike. Tá je pre ňu do dnešného dňa srdcovkou. 

Na rozdiel od iných modeliek vstúpila do modelingového sveta pomerne neskoro. Po skončení vysokej školy sa objavila na titulke britského magazínu Tatler, ktorý ju vyniesol do výšin. Všetci chceli poznať Kitty, neter princeznej Diany, ktorá sa mala stať akousi jej pokračovateľkou. Niet sa čomu čudovať, že sa tak pôvabná blondína objavila vo viacerých známych kampaniach typu Dolce&Gabbana, BVLGARI a na titulkách magazínov ako Vogue či Elle.

Tak, ako sa rozbiehala jej kariéra, sa rozbiehal aj mediálny záujem o Kitty. Prednedávnom prišli viaceré weby s informáciou o tom, že si zrejme našla aj svoju životnú lásku. Britský miliardár Michael Lewis si získal jej srdce ešte v roku 2018 a to napriek tomu, že ani zďaleka nepôsobia ako typický pár. Vplyvný módny magnát a podnikateľ je totiž trojnásobným otcom - a má deti práve vo veku svojej partnerky. Od Kitty je zároveň o 32 rokov starší. 

Napriek tomu sa zdá, že to dvojici skvelo klape - a aj keď neprajníci tvrdili, že zásnuby prišli príliš škoro (pozn. redaktora, len pár mesiacov po stretávaní), pár si povedal svoje áno v romantickom Ríme. Na svadbe však chýbal nielen otec nevesty, ale aj jej bratrancovia William a Harry.

Kitty mala na sebe róbu značky Dolce&Gabbana a celý obrad sa niesol v nádhernom, rozprávkovom štýle. Neostala však len pri jednych šatách a cez svoj veľký deň previedla tri modely, pričom každý z nich bol skutočne dychberúci. 

Pozrite si, ako vyzerala svadba:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:53