profimedia
StoryEditor

Na vplyvných mužov mala slabosť. Pozrite sa, s kým randila Meghan Markle pred Harrym

13.06.2021, 18:00
Kráľovská rodina
O vzťahu Meghan Markle a princa Harryho sa toho vie pomerne veľa. Viete však, čo za sebou skrýva dnes už bývalá vojvodkyňa?

Simon Rex

Hviezda filmov Scary Movie randila niekoľko týždňov v roku 2004 s Meghan. Aj keď si získal jej pozornosť, k ničomu vážnemu medzi nimi nedošlo. V roku 2020 v podcaste Hollywood Raw priznal: “Nič sa nestalo. Dokonca sme sa nikdy ani len nepobozkali”. Údajne zašli len niekoľkokrát na obed a nič medzi nimi nebolo. 

Trevor Engelson

Azda najznámejší vzťah v spojitosti s americkou herečkou. Ešte v roku 2004 sa zamilovala do producenta Trevora, ktorému povedala svoje áno až po dlhých sedem rokov randenia. Po svadbe, ktorá sa stala diskutovanou najmä kvôli tomu, že prebiehala na Jamajke a údajne mala byť plná omámnych látok, ich vzťah však krachol. Necelé dva roky po sľube ''v dobrom aj v zlom'', sa ich cesty rozišli. 

Napriek tomu producent spomína na Meghan údajne len v dobrom. Aj keď sa nikdy verejne nevyjadril na jej adresu, povráva sa, že sú k dnešnému dňu priateľmi. Trevor je významnou osobnosťou v televíznom priemysle - produkoval známe filmy, akými sú Nezabudni na mňa, Slečna zamilovaná či Inkarnácia. Povráva sa, že má v pláne natočiť komediálny film inšpirovaný svojim životom... nuž námet je to dobrý - ako sa z mojej exmanželky stala členka kráľovskej rodiny. To jeden nevymyslí!

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:05