twitter
StoryEditor

Meghan Markle porodila dievčatko. Menom si poctila aj princeznú Dianu

06.06.2021, 19:10
Kráľovská rodina
Dcérka prišla na svet v piatok, no dvojica sladkú správu oznámila až o dva dni neskôr.

O tom, že bývalá vojvodkyňa zo Sussexu čaká druhé dieťa, dvojica informovala len krátko po tom, ako sa so svetom podelili so smutnou správou - a to, že Meghan cez leto potratila. 

Ako v rozhovore s Oprah prezradili, dvojica očakávala dievčatko. ''Dievča a chlapec.. no nie je to úžasné?'' tešil sa z toho ešte v rozhovore ryšavý princ.

Dievčatko prišlo na svet 4.júna, dvojica si však túto informáciu nechávala zopár dní pre seba. ''Je nám veľkým potešením oznámiť vám, že Meghan a Harry privítali na svet dievčatko, ktoré pomenovali Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor,'' znie oficiálny zoznam. 

Svoju radosť vyjadril aj Harry a Meghan prostredníctvom svojej charitatívnej organizície. ''4.júna sme boli požehnaní príchodom našej dcérky Lili. Je to krajšie, než sme si predstavovali a cítime sa neskutočne vďační za lásku a modlitby, ktoré sa nám dostávajú zo všetkých kúskov sveta. Ďakujeme za vašu pretrvávajúcu láskavosť a podporu našej rodiny cez tento špeciálny čas,'' vyjadril sa pár na stránke Archwell.

,,Lili je pomenovaná po prastarej mame, veličenstvu kráľovnej, ktorej rodinná prezývka je Lilibet. Druhé meno Diana má ako poctu po zosnulej starej mame, princeznej z Walesu,'' dodali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:50