profimedia
StoryEditor

Zarábajú na princeznej Diane? To, čo urobil Harry s Meghan, ľudí poriadne ZNECHUTILO

23.05.2021, 03:30
Kráľovská rodina
Nie je to tak dávno, čo verejnosť šokoval kontroverzný rozhovor princa Harryho a jeho manželky Megan Markle. Po necelých troch mesiacoch prišiel ryšavý princ s ďalším pokračovaním.

Už krátko po tom, ako v marci vyšiel rozhovor bývalých členov kráľovskej rodiny, sa okolo Meghan a Harryho vytvorila obrovská vlna medializácie. Zatiaľ čo americké médiá boli v šoku z toho, ako zle sa cítila Meghan v Buckinghamskom paláci, tie britské si posvietili na pravosť ich verzií. Ako sa ukázalo, mnoho ''faktov'', ktoré prezentovali počas otvoreného interview, bolo v podstate len hŕstkou poloprávd, ktorých úlohou bolo šokovať. To sa aj podarilo, no ešte väčší šok prišiel po tom, ako sa ukázala pravda.

Meghan s Harrym napríklad tvrdili, že bol ich synovi odobratý titul princ. Nepáčilo sa jej, že zatiaľ čo deti Kate a Williama tituly majú, Archie nie. ,,Nebolo v ich práve zobrať mu titul,'' prezradila Oprah americká herečka. ,,Myslíš si, že je to kvôli jeho rase?'' opýtal sa ďalej známa moderátorka. ,,V tých mesiacoch, keď som bola tehotná, stále dookola rozprávali, že nedostane ochranku, nedostane titul. A zároveň riešili to, akej farby bude jeho pokožka,'' odpovedala jej Meghan a dodala, že už od začiatku nikto nechcel, aby bolo jej dieťa označované titulom princ alebo princezná. Jedným dychom však priznala, že ona sama nebola pri rečiach, ktoré sa mali týkať farby jej dieťatka a dostali sa k nej sprostredkovane.

,,Deti Harryho a Meghan, vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, by si museli počkať, kým sa kráľom nestane princ Charles, následník trónu, a potom by boli vnukmi panovníka, a teda mali nárok byť princami alebo princeznami,'' uvádza sa v oficiálnej listine britskej monarchie, s ktorou mala byť Meghan oboznámená hneď, ako vstúpila do kráľovskej rodiny. O tom, že jej synovia za života kráľovnej Alžbety nedostanú titul, tak vedela. Uvádza to niekoľko spravodajských webov, medzi nimi aj BBC, ktoré si na túto problematiku posvietilo hneď s oficiálnymi znalcami protokolu. Poznámka americkej herečky o tom, že Archie titul nedostal kvôli potencionálne inej farby pleti, je tak podľa odborníkov vypočítavá a zavadzajúca. A ani zďaleka nebola jediná. Aj keď Meghan tvrdila, že z paláca vychádzať nemohla, existujú svedkovia, ktorí ju ''mimo brány'' videli. To však nebolo nič oproti tomu, čo za peniaze spravili...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:00