shutterstock.com
StoryEditor

Bola jej smrť skutočne náhoda? Krátko pred smrťou sa Diana rozhodla odhaliť ŠOKUJÚCE tajomstvo

05.05.2021, 11:00
Kráľovská rodina
Diana sa v posledných mesiacoch venovala téme týkajúcej sa kráľovskej rodiny.

Keď princezná Diana zomrela pri autonehode v Paríži, celý svet sa ponoril do smútku. Princezná sŕdc, ako ju ľud nazval, sa totiž napriek trápeniu, ktorým si prešla pri princovi Charlesovi, venovala charite a humanitárnej pomoci. Často krát mala odvahu pomôcť ľuďom, na ktorých sa ostatní báli čo i len pozrieť. Na prvý pohľad z krehkej blondíny sálalo neuveriteľné dobro a niet divu, že si Diana získala srdcia ľudí po celom svete. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

- - - #dianaspencer #princessdiana #ladydiana #ladydi #queenofhearts

Príspevok, ktorý zdieľa @ ddianaspencer,

Teraz, vyše 23 rokov po jej smrti, anonymní hackeri potvrdzujú to, o čom sa hovorilo už od skorého začiatku - že smrť Diany nebola len obyčajnou nehodou a náhodou. Podľa skupiny Anonymous išlo o plánované zneškodenie princeznej, nakoľko sa zaoberala témou, ktorá pre kráľovskú rodinu nebola príliš na chcválu - nehovoriac o tom, že rozvod Diany a Charlesa a najmä odhalenie princových tajných nahrávok s jeho milenkou, vniesol na kráľovskú rodinu zlé svetlo. 

Diana sa pred smrťou rozprávala s ľuďmi, ktorí boli sexuálne vykorisťovaní. Vypovedať mala priamo proti kráľovskej rodine, ktorej členovia boli v obchodovaní s ľuďmi taktiež zapletení. Diana chcela presne odhaliť kto z kráľovskej rodiny sa podieľa na páchaní zla, no to sa jej už nepodarilo. 

Túto informáciu potvrdzuje aj známy denník The Guardian, ktorý už v roku 2002 potvrdil, že Diana vlastnila nahrávku s výpoveďou osoby, ktorá bola priamo znásilnená v kráľovskom paláci. Ďalším faktom, ktorý podporuje verziu Anonymous je, že len nedávno sa dokázalo priateľstvo princa Andrewa (ďalšieho syna kráľovnej Alžbety) a Jeffreyho Epsteina. Tomu boli krátko pred smrťou preukázané hrôzostrašné činy - sexuálny predátor vykorisťoval mladé ženy, s ktorými doslova obchodoval a núkal ich iným ľuďom. Princ Andrew mal mať dokonca styk s viacerými mladými ženami v Epsteinovom otroctve.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:32