profimedia
StoryEditor

Blíži sa KONIEC? Princ Harry ľutuje, že súhlasil s Meghan a poskytol kontroverzný rozhovor

04.05.2021, 01:35
Kráľovská rodina
Začiatkom marca poskytol bývalá kráľovská dvojica interview Oprah Winfrey. Rozhovor vzbudil vášne - a zdá sa, že tie neutíchajú ani po týždňoch.

Už v čase, keď Meghan a Harry vydali oficiálne vyhlásenie o odchode kráľovskej rodiny, bolo všetkým jasné, že sa bývalá americká herečka vráti do svojho pôvodného sveta. Šoubiznis, rozhovory, pracovné ponuky, ale aj rôzne eventy, boli na jej dennom poriadku, a tak fanúšikovia začali špekulovať o tom, či práve to nie je dôvodom odchodu dvojice. Podľa viacerých názorov si totiž Meghan nevedela zvyknúť na to, že život v monarchii je rozdielny oproti párty-životu, ktorý zvykla viesť v Spojených štátoch. Nesie so sebou taktiež pravidlá, ktoré sa podriaďujú protokolu - a nie je žiadnym tajomstvom, že ich dodržiavanie si vyžaduje skutočnú disciplínu a odhodlanie. 

Približne po dvoch mesiacoch po odcestovaní do Kanady a neskôr do Kalifornie, sa začalo pošuškávať o tom, že sa Meghan spojila so svojou známou, Oprah Winfrey. Tá si manželku ryšavého princa začala všímať až po tom, ako sa dostala do kráľovskej rodiny, no obe ženy si okamžite padli do oka. Zdá sa, že spolu zdieľajú rovnaké názory a postoje k ťažkým témam. Nehovoriac o tom, že Oprah je najvýraznejšou moderátorskou postavou a svojimi rozhovormi stále dosiahne desiatky miliónov videní. Nakoľko Harry známu moderátorku síce registroval, no nepoznal, je vysoko pravdepodobné, že s impulzom na interview prišla práve jeho manželka. 

Už prvá upútavka značila o tom, že pôjde skutočne o kontroverzný rozhovor, aký tu ešte nebol. Ako sa po týždni od traileru ukázalo, v interview odzneli šokujúce skutočnosti. Meghan sa nielenže vyjadrila, že mala myšlienky na samovraždu, zároveň obvinila kráľovskú rodinu z nemiestnych poznámok, ktoré sa dajú označiť ako rasistické. Rozoberala aj detaily toho, ako bola ona a jej syn v kráľovskej rodine diskriminovaní tým, že mala obmedzený pohyb a bol jej odobraný cestovný pas, zatiaľ čo Archie nedostal titul princa. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 09:15