profimedia
StoryEditor

Šokujúce ODHALENIE! Meghan dávala sama bulváru informácie o svojom živote, chcela byť totiž SLÁVNA

11.04.2021, 16:30
Kráľovská rodina
Bývalá vojvodkyňa sa síce oháňala žalobami na médiá, no v skutočnosti to bolo inak...

Krátko predtým, než sa zoznámila s princom Harrym, totiž aktívne navštevovala Spojené kráľovstvo. Za účelom zviditeľnenia, samozrejme. Prehovorila o tom aj novinárka zo Sunday Mail, ktorú Meghan niekoľkokrát kontaktovala. Žiadala ju, nech o nej napíše článok. Americká herečka bola natoľko neodbytná, že sa s ňou novinárka teda stretla v podniku. 

,,Rozprávala o svojom detstve, sedeli sme pri prossecu. Dávala mi tipy z jej života, o čom by som mohla napísať, no nič z toho nebolo príliš zaujímavé,'' vyjadrila sa novinárka a dodala, že nakoniec Meghan pritvrdila a nehanbila sa ukázať ani správy zo svojho súkromia.

,,Vytiahla mobil a ukázala mi fotku futbalistu Ashleyho Cola, vraj sa o ňu snaží a vypisuje jej. V tom čase bol ženatý a známy ako notorický sukničkár, čo Meghan sklamalo, chcela s ním niečo mať,'' prezradila ďalej s tým, že sa s Meghan dohodla na tom, že o tom napíše článok. Párkrát ju mala spomenúť aj vo svojej rubrike. 

K tomuto sa však vyjadril aj brat slávneho futbalistu, ktorý tvrdil, že v skutočnosti to bola Meghan, ktorá na veci tlačila. ,,Určite ju o rande neprosil. Meghan nevyzerá ako typ ženy, ktorá by ho vôbec zaujala, nie aby o ňu bojoval,'' okomentoval celú situáciu Coleho brata. Ako to v skutočnosti bolo, už zrejme nezistíme, no faktom je, že Meghan Briti evidentne priťahovali. Novinárky Lizzie Cundyovej sa počas novinárskych akcií otvorene pýtala na to, či nepozná nejakých slávnych mužov. Podľa jej vlastných slov bola v tom čase sama a na Britov mala neuveriteľnú slabosť...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:32