flickr
StoryEditor

Mal to byť najlepší deň života, napokon bol najhorším. Princezná Diana mala pred svadbou pás užší ako malé dievčatko

06.04.2021, 15:00
Kráľovská rodina
20-ročná Diana si brala britského následovníka kráľovského trónu poriadne netušiac, čo ju čaká. Už vtedy sa však nevedela vyrovnať s obrovským nátlakom, ktorý na ňu číhal z každej strany.

Ešte krátko pred svadbou absolvoval princ Charles návštevu Nového Zélandu a Austrálie a Diana tak ostala na kráľovskom dvore ,,sama''. To, že žila v strachu vysvitlo až niekoľko rokov po jej smrti, keď sa na verejnosť dostali nahrávky z obdobia, keď trpela depresiami. Túto informáciu potvrdili aj jej najbližší, ktorí potvrdili, že princezná, ktorú miloval celý svet, sa s obrovským nátlakom nevedela vyrovnať.

Už vtedy totiž Diana tušila, že pre Charlesa nie je jedinou láskou a že má budúci kráľ stále slabosť na svoju dnes už manželku Camillu. To sa podpísalo najmä na jej vzhľade a na jej postave. Princezná totiž odmietala jesť a trpela anorexiou a neskôr aj bulímiou - a to dokonca už pred svadbou. ,,Chudla tak rapídne, že sme museli začínať vždy oznova,'' opísala dizajnérka, ktorá Diane navrhovala svadobné šaty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

اشهر فستان زفاف عبر التاريخ فستان الأميرة ديانا: شهد العالم بتاريخ 9 يوليو 1981حفل زفاف أسطوريّاً للأمير تشارلز والأميرة ديانا، اختارت الأميرة فستاناً من تصميم ديفيد وإليزابيث إيمانويل من الحرير والدانتيل العتيق. تميّز ذيل الفستان بطوله الذي وصل إلى 131 قدماً، ورصّع بآلافالحبّات من اللّؤلؤ #hautecouture#instagrammers #instalove #instamood #instagood #followme #follow #comment #shoutout #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #contests #photo #instadaily #igaddict #TFLers #photooftheday #pics #insta #picoftheday #bestoftheday #instadaily #instafamous #popularpic #popularphoto#princessdianawedding #princessdianafashion #princessdiana

Príspevok, ktorý zdieľa Soraya Tinar (@soraya_tinar),

Vo svoj svadobný deň bol Dianin pás chudší ako niektorých modeliek. „Obvod jeij drieku bol na konci 58 centimetrov, bola skutočne štíhlučká,'' opísala ďalej módna návrhárka. Princezn Diane sa z týchto chorôb podarilo definitívne dostať až po tom, čo sa s princom rozviedla. Dovtedy, ako priznala v otvorenom rozhovore pre BBC v roku 1995, si pripadala nedostatočne atraktívna a dobrá na to, aby bola po boku Charlesa. Napriek tomu, že sa snažila spĺňať jeho požiadavky a dlhé roky sa prispôsobovala jemu a jeho požiadavkám, nikdy si jeho srdce nezískala. To bolo totiž od prvého okamihu rezervované pre Camillu, s ktorou sa krátko po Dianinej smrti ukazoval aj na verejnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:29