TASR
StoryEditor

Ďalšie KLAMSTVO od Meghan! V rozhovore tvrdila, že bola zatvorená, v skutočnosti to bolo INAK

05.04.2021, 14:10
Kráľovská rodina
Už krátko po tom, ako Meghan poskytla rozhovor pre Oprah Winfrey, sa objavili dôkazy, ktoré odporujú jej výpovedi. Neubúda ich ani časom, práve naopak.

Meghan síce tvrdila, že z kráľovského paláca vyšla len dvakrát za štyri mesiace. To však nie je pravda. Okrem toho, že si plnila kráľovské povinnosti na pravidelnej báze - a tým pádom sa dostávala do styku s verejnosťou, sa mala totiž stretávať aj so svojim priateľmi či dokonca navštevovať kozmetické procedúry. Jednu z nich jej odporučila samotná Victoria Beckham, s ktorou sa Meghan následne pohádala. Dôvodom bolo, že si myslela, že Victoria prezradila bulvárnym médiám aké kozmetické a estetické zákroky podstúpila. Ako sa však ukázalo, bola to samotná majiteľka salónu. 

„Nezdalo sa to príliš ako väzenie.Priatelia ju videli s inými priateľmi vonku v reštauráciách, takže sa mi zdá, že viedla normálny život,“ uviedol Andrew pre Daily mail. Britské médiá tiež upozornil na to, že Meghan využívala aj súkromné lietadlo, najmä počas svojho tehotenstva s Archie. Okrem toho s Harrym podnikli hneď niekoľko výletov.

Andrew však tak, ako nikto iný, nespochybňuje to, že sa Meghan necítila na kráľovskom dvore dobre. Dôvody, ktoré však špinia britskú monarchiu, razantne odmieta. V jednej veci dokonca vidí spojitosť bývalej vojvodkyne s princeznou Dianou. Obidva rozhovory boli totiž plné frustrácie, bolesti a zúfalstva. ,,Existuje teda určitý nesúlad, ale tiež existuje podobnosť s Dianou. Bol to zložitý rozhovor a zanechal nám veľa otázok,“ dodal pre Daily Mail.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:31