TASR
StoryEditor

Ďalšie KLAMSTVO od Meghan! V rozhovore tvrdila, že bola zatvorená, v skutočnosti to bolo INAK

05.04.2021, 14:10
Kráľovská rodina
Už krátko po tom, ako Meghan poskytla rozhovor pre Oprah Winfrey, sa objavili dôkazy, ktoré odporujú jej výpovedi. Neubúda ich ani časom, práve naopak.

V rozhovore, ktorý bol odvysielaný začiatkom marca, Meghan Markle spolu so svojím manželom Harrym priznali hneď niekoľko šokujúcich obvinení. Medzi najvýraznejšie patrilo obvinenie z rasizmu v kráľovskej rodine, ale aj to, že bývalú americkú herečku oberali o slobodu. Hneď, ako prišla do Buckinghamského paláca, jej totiž mali zobrať osobné dokumenty, čím jej znemožnili cestovať. Okrem dokladu totožnosti jej zobrali aj pás, čo spoločnosť okamžite označila za škandalózne a diskriminizujúce. 

Bývalá vojvodkyňa Meghan sa tak cítila ako v zlatej klietke. Práve to malo byť dôvodom, prečo sa jej objavili úzkosti a depresie. Ako samotná herečka uvažovala, boli dokonca chvíle, kedy rozmýšľala nad samovraždou. 

 ,,Nechcela som byť už nažive. Bola to veľmi jasné, skutočná, desivá a neustála myšlienka,'' priznala sa Oprah. Uvedomila si, že toto je problém, ktorý musí okamžite riešiť, no kráľovská rodina jej ho údajne zatrhla. ,,Povedala som im, že potrebujem ísť ku niekomu, kto mi pomôže... a povedali mi, že nemôžem,'' opísala vojvodkyňa svoje úzkostné stavy, ktoré nad ňou často dokázali prebrať kontrolu.

,,Vtedy som bola zahanbená priznať to a špeciálne Harrymu, pretože som vedela, koľkou bolesťou si už prešiel. Vedela som však, že ak mu to nepoviem, tak to urobím - nechcela som už žiť,'' šokovala v rozhovore, ktorý si k dnešnému dňu pozrelo viac než 50 miliónov ľudí po celom svete. Reakcie na interview, ktoré si vyslúžilo prívlastok kontroverzné, sa rozdeľujú na dva tábory. Tých, ktorí Meghan povzbudzujú a tých, ktorí tvrdia, že klame. Viacero udalostí sa totiž nezhoduje s faktami, ktoré sú všeobecne známe a celkový dojem pôsobí tak, akoby zo seba bývalá vojvodkyňa zo Sussexu robila obeť. Poukazuje na to aj znalec kráľovskej rodiny, ktorý má na svedomí niekoľko životopisných kníh o Harryho zosnulej mame, princeznej Diane. Andrew Morton pre Daily mail verejne priznal, že Meghan si prispôsobila pravdu podľa seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:07