Meghan MarkleREUTERS
StoryEditor

Meghan Markle opäť šokovala verejnosť. Porodiť svoje druhé dieťa chce doma v obývačke

31.03.2021, 01:45
Kráľovská rodina
Dievčatko, ktoré má prísť na svet začiatkom leta, by sa malo podľa najnovších informácií narodiť v slnečnom Los Angeles.

Herečka Meghan Markle prostredníctvom najznámejších amerických novín The New York Times ešte v jeseni fanúšikom prezradila smutnú správu - a to, že v lete potratila bábätko. Potomok, na ktorého sa dvojica spolu so synčekom Archiem nesmierne tešila, sa mal narodiť na jar. Počas prebaľovania svojho synčeka však Meghan pocítila obrovskú bolesť a okamžite vedela, že niečo nie je v poriadku. Bohužiaľ, lekár jej už potvrdil smutnú správu a spolu s Harrym si prešli smutným obdobím. 

Už krátko po tom, ako Meghan prezradila smutnú novinu celému svetu, sa dvojici pošťastilo. Dnes je bývalá vojvodkyňa zo Sussexu už v druhom trimestri a ako prezradil Harry, tentokrát do ich rodinky pribudne dievčatko. ,,Dievčatko, čo viac si môžem priať? Teraz máme našu rodinku. My štyria a naši dvaja psy a je to úžasné,'' odpovedal na otázku pohlavia v rozhovore s Oprah ryšavý princ. Meghan dodala, že bábätko by sa malo narodiť začiatkom leta, no na konkrétny dátum sa nespolieha. 

Faktom však je, že tentokrát túži Meghan po pôrode doma. Chcela ho mať ešte počas funkcie vojvodkyne, no tento nápad jej nevyšiel kvôli tomu, že prenášala. Lekári jej vtedy jasne neodporúčali, aby rodila doma, ale aby čo najskôr šla do nemocnice. Faktom však je, že domáci pôrod bez lekára a tobôž bez nemocničného vybavenia, nie je považovaný za bezpečný. Zhodujú sa na tom odborníci z celého sveta, ktorí varujú pred novodobým trendom. Ten síce siaha ku tradíciám, kedy naše staré mamy rodili priamo v obývačkách či spálňach, faktom však je, že čelili zdravotným rizikám. Mnohé z nich im dokonca podľahli - nehovoriac o tom, že ohrozili život vlastného dieťaťa.

Predpokladá sa, že Meghan chce rodiť v bázene za sprievodu manžela a pomocnej duly. ,,Má honosný dom v Kalifornii, je to skutočne nádherné miesto, kde priviesť na svet bábätko,'' prezradil zdroj z okolia Meghan, ktorý zároveň dodal, že Meghan by život svojho bábätka nikdy úmyselne neohrozila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:11