CBS
StoryEditor

Meghan a Harry majú malér. Oficiálne dokumenty preukázali, že počas rozhovoru KLAMALI

21.03.2021, 16:45
Kráľovská rodina
Meno bývalej vojvodkyne Meghan a Harryho je v posledných dňoch skloňované tak, ako nikdy. Dôvodom je rozhovor, ktorý poskytli americkej televízii CBS.

Už krátko po odchode z kráľovskej rodiny sa začalo v Hollywoode pošuškávať o tom, že Meghan Markle a jej manžel Harry, sa zaviazali známej moderátorke Oprah. Tej mali podľa prvotných informácií poskytnúť šokujúce okolnosti zo života britskej monarchie a opísať hlavný dôvod, prečo sa z inštitúcie rozhodli odísť. Nikto však nečakal, že rozhovor príde len krátko po tom, ako Meghan priznala potrat a vzápätí ďalšie tehotenstvo. 

,,Vstúpila som tam naivne. Nevyrastala som s tým, že by som o kráľovskej rodine veľa vedela, nebola to súčasť tém, o ktorých sme sa doma rozprávali,'' začala Meghan rozhovor s tým, že nemala poňatia ani o svojom dnes už manželovi. Dokonca si o ňom nezisťovala ani žiadne potrebné informácie. ,,Nevyhľadávala som si nič. Nikdy som si nič o mojom manželovi nezisťovala. Jednoducho som cítila, že to nepotrebujem,''

 vyjadrila sa ďalej Meghan. Jej starý blog, ktorý viedla len pár mesiacov predtým, než sa spoznala s princom Harrym, však dokazuje pravý opak. O kráľovskej rodine nielenže písala, ale zároveň sa ukázalo, že bola obrovskou fanúšičkou princeznej Diany. Fakt, že by teda nevedela o jednom z jej synov, je trošku bizarný.

Jednou z najšokujúcejších informácií, ktorá v rozhovore zaznela, bolo, že kráľovská rodina rozoberala to, aká tmavá by mohla byť pokožka Archieho, keď sa narodí. Kto a za akých okolností to povedal, Meghan verejne nepriznala - z dôvodu, aby nevzbudila príliš veľa vášní. Moderátorke Oprah však neskôr dodala, že to nebola ani kráľovná Alžbeta ani jej manžel Filip. 

Meghan však vyslovila ďalší šokujúci fakt - a to, že predstavitelia kráľovskej rodiny už od začiatku nechceli, aby sa Archie stal princom. Tento titul mu do dnešného dňa nepatrí a bývalá vojvodkyňa apeluje, že to aj kvôli farbe jeho pleti. Nepáči sa jej, že deti Kate a Williama týmto titulom disponujú, malý Archie však nie. ,,Nebolo v ich práve zobrať mu titul,'' prezradila Oprah americká herečka. ,,Myslíš si, že je to kvôli jeho rase?'' opýtal sa ďalej známa moderátorka. ,,V tých mesiacoch, keď som bola tehotná, stále dookola rozprávali, že nedostane ochranku, nedostane titul. A zároveň riešili to, akej farby bude jeho pokožka,'' odpovedala jej Meghan a dodala, že už od začiatku nikto nechcel, aby bolo jej dieťa označované titulom princ alebo princezná. Jedným dychom však priznala, že ona sama nebola pri rečiach, ktoré sa mali týkať farby jej dieťatka a dostali sa k nej sprostredkovane.

Článok pokračuje na ďalšej strane 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:21