Kensigton Royal
StoryEditor

Gesto, ktoré vás dojme. Princezná Charlotte poslala svojej babke Diane nádherný odkaz do neba

14.03.2021, 13:00
Kráľovská rodina
Pri príležitosti dňa matiek v Británii sa deti Williama a Kate postarali o krásne prekvapenie.

Vo Veľkej Británii vyšiel Deň matiek 14.marca. Pri tejto krásnej príležitosti zverejnila kráľovská rodina niekoľko jedinečných snímkov. Zatiaľ čo Buckinghamský palác zverejnil nádhernú fotografiu mladej kráľovnej Alžbety so svojou mamou, vojvodkyňa Kate ukázala fanúšikom krásne prekvapenie, ktoré pre Williama vyrobili jeho deti. 

,,Deň matiek bude tohto roku opäť iný. Mnoho z nás je ďaleko od našich milovaných, no hľadíme na nie príliš ďalekú budúcnosť, kedy budeme môcť objať naše milované mamy znova,'' napísala kráľovská dvojica na svoj Instagram a dodala, že aj keď je tento deň primárne o mamách, tri ratolesti myslia aj na svojho ocka a jeho už zosnulú mamu, princeznú Dianu.

,,Každý rok na Deň matiek, George, Charlotte a Louis vyrábajú karty na počesť ich starkej, princeznej Diany, pre Williama,'' písalo sa ďalej v príspevku.

,,Drahá starká Diana, myslím na teba na Deň matiek. Veľmi ťa milujem. Tatkovi veľmi chýbaš. S láskou Charlotte,'' napísala k svojmu krásnemu ružovému obrázku Charlotte a vlastným prianím sa k nej pridal aj George. ,,Šťastný presťastný Deň matiek. Milujem ťa a stále na teba myslím. Posielam veľa lásky,'' venoval krásne slová starkej najstarší syn Williama a Kate. Najmladší člen rodiny, len 2-ročný Louise, krásne vyfarbil srdiečko. A my len dodávame, že sme krajšie gesto v posledných dňoch veru nevideli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:04