shutterstock
StoryEditor

Princ William sa vyjadril ku kontroverznému rozhovoru: Meghan a Harry KLAMÚ!

11.03.2021, 14:20
Kráľovská rodina
Celý svet momentálne rieši rozhovor, ktorý poskytla bývalá kráľovská dvojica Oprah Winfrey. Pozornosť naň pritiahol aj William, ktorý sa vyjadril.

Exkluzívny rozhovor, ktorý poskytla Meghan spolu so svojím manželom Harrym pre televíziu CBS, vzbudil vážne. Bývalá vojvodkyňa v ňom totiž poukázala hneď na niekoľko problémov v britskej monarchii, ktoré jej mali spôsobiť psychické problémy a myšlienky na samovraždu. 

,,Vstúpila som tam naivne. Nevyrastala som s tým, že by som o kráľovskej rodine veľa vedela, nebola to súčasť tém, o ktorých sme sa doma rozprávali,'' prezradila Meghan s tým, že nemala poňatia ani o svojom dnes už manželovi. Dokonca si o ňom nezisťovala ani žiadne potrebné informácie. ,,Nevyhľadávala som si nič. Nikdy som si nič o mojom manželovi nezisťovala. Jednoducho som cítila, že to nepotrebujem,'' vyjadrila sa ďalej Meghan. Tradície britskej monarchie ju šokovali natoľko, že jej spôsobili spomínané psychické problémy.

,,Nechcela som byť už nažive. Bola to veľmi jasné, skutočná, desivá a neustála myšlienka,'' priznala sa Oprah. Uvedomila si, že toto je problém, ktorý musí okamžite riešiť, no kráľovská rodina jej ho údajne zatrhla. ,,Povedala som im, že potrebujem ísť ku niekomu, kto mi pomôže... a povedali mi, že nemôžem,'' opísala vojvodkyňa svoje úzkostné stavy, ktoré nad ňou často dokázali prebrať kontrolu. 

,,Vtedy som bola zahanbená priznať to a špeciálne Harrymu, pretože som vedela, koľkou bolesťou si už prešiel. Vedela som však, že ak mu to nepoviem, tak to urobím - nechcela som už žiť,'' šokovala. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:11