shutterstock.com
StoryEditor

Chceli nezávislosť, no napriek tomu zarábajú na kráľovskej rodine. Meghan a Harry žijú z dedičstva od Diany

08.03.2021, 18:30
Kráľovská rodina
V interview s moderátorkou Oprah Winfrey slávny pár prezradil aj to, čo ich momentálne živí.

Keď v januári 2020 vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu oznámili, že už chcú vystúpiť zo svojej rolí v kráľovskej rodine a viesť nezávislý život, spôsobili hotový ošiaľ.

,,Plánujeme vyvážiť náš čas medzi Spojeným kráľovstvom a Severnou Amerikou a naďalej si ctiť svoju povinnosť voči kráľovskej rodine. Táto geografická rovnováha nám umožní vychovať nášho syna a zároveň poskytnúť našej rodine priestor na zameranie sa na ďalšiu kapitolu,'' prezradili vo svojom oficiálnom vyhlásení. 

,,Tešíme sa, že sa v pravý čas podelíme o všetky podrobnosti o tomto vzrušujúcom ďalšom kroku, pretože pokračujeme v spolupráci s Jej Veličenstvom kráľovnou, princom z Walesu, vojvodom z Cambridge a všetkými príslušnými stranami. Dovtedy prijmite naše najhlbšie poďakovanie za vašu trvalú podporu.”

Jednou z prvých vecí, ktorou sa svetu pochválili, bol vlastný podcast. Za ten si mali zarobiť približne milión dolárov. Dvojica si napriek tomu dokázala zobrať hypotéku v hodnote 10 miliónov (zvyšných 5, ktoré potrebovali na kúpu domu, mali nasporené) a kúpiť sídlo v jednej z najluxusnejších lokalít sveta - vo vychýrenej šoubiznisovej štvrti v Los Angeles. Pompézneho života sa nevzdali ani čo sa materiálnych vecí týka. Média na to upozorňujú najmä pri outfitoch Meghan. Na rozhovor, ktorý viedla s Oprah, si totiž zvolila Armani šaty v hodnote niekoľko tisíc dolárov, ale aj šperky. Náramok, ktorý mala počas vysielania na ruke, dokonca patril jej zosnulej svokre princeznej Diane. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:06