Sussex Royals
StoryEditor

Vypočítavá Meghan Markle? Neuveríte, ako sa spoznala s princom Harrym

07.03.2021, 15:45
Kráľovská rodina
Príbeh ako z rozprávky... až príliš. Práve preto mnohí neveria náhodnej verzii dnes už bývalej vojvodkyne.

Meghan Markle pôsobila v umeleckej brandži takticky už od detstva. Jej otec, Thomas Wayne Markle, je totiž známym scénickým osvetľovačom, a na pľac so sebou často brával aj najmladšiu dcérku Meghan. Možno práve vtedy vznikol jej vzťah k umeniu. Už od detstva sa totiž túžila stať herečkou a usilovne na tomto sne pracovala už počas vysokej školy, na ktorej študovala divadelné umenie. 

Dnes už bývalá vojvodkyňa zo Sussexu mala 21 rokov, keď sa po prvýkrát objavila na televíznych obrazovkách. V známom seriáli General Hospital si zahrala v jednej epizóde úlohu Jill a odvtedy sa postupne začala jej kariéra rozbiehať. Napriek podobným rolám sa však ako takej slávy dočkala až v roku 2011, keď získala rolu v seriáli Kravatáči. V ňom stvárnila jednu z hlavných postáv, Rachel Zane. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Donna Paulsen (@donna_paulsenspecter)

Meghan sa však nevenovala len herectvu. Približne v tom istom čase viedla blog, v ktorom sa často venovala aj téme britskej kráľovskej rodiny. Netajila sa tým, že je pre ňu monarchia mimoriadne zaujímavá aj vďaka princeznej Diane, ktorú zbožňovala. Túto skutočnosť na ňu prezradila aj herečka Priyanka Chopra. ,,Keď zomrela Diana, Meghan to strašne prežívala a plakala. Bola pre ňu vzor,'' prezradila v rozhovore Priyanka a dodala, že americká herečka o kráľovskej rodine vedela všetko. To je však v rozpore s tým, čo prezentovala Meghan v médiách. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:25