CBS
StoryEditor

Škandál v britskej monarchii! Meghan a Harry prezradili ŠOKUJÚCE tajomstvá kráľovskej rodiny

01.03.2021, 01:50
Kráľovská rodina
Ukážka z dokumentu, ktorý vyjde 7.marca, šokovala fanúšikov po celom svete.

Už od momentu, keď Harry a Meghan ohlásili v roku 2020 odchod z kráľovskej rodiny, sa začalo špekulovať o tom, aký to bude mať dopad na britskú monarchiu. Podobnú situáciu už rodina zažila po tom, ako sa zo svojej funkcie rozhodol abdikovať budúci kráľ Eduard VIII., ktorý si chcel zobrať rozvedenú Američanku. Následne v rozhovoroch znevažoval nielen celý kráľovský dvor, ale aj politickú situáciu, ktorá panovala v Británii a sám otvorene podporoval nacistov. Kráľovská rodina sa ledva stačila spamätať z tohto škandálu, keď prišiel ďalší v podobne Harryho a Meghan. To, čoho sa obávala Alžbeta, sa nakoniec aj splnilo. Už pár týždňov po tom, ako sa dvojica rozhodla presťahovať do Spojených štátov, sa začalo pošuškávať o tom, že o živote v kráľovskej rodine budú rozprávať pomerne otvorene.

Mnohí, dokonca podľa viacerých zdrojov aj samotná kráľovná, veria tomu, že rozhovor s Oprah Winfrey, ktorý má uzrieť svetlo sveta už o pár dní, je jedným z mnohých krokov, ako chce Meghan získať na svojej popularite. Faktom totiž bolo, že do momentu, kým sa neobjavila po boku princa Harryho, bola priemernou americkou herečkou, ktorá sa snažila preraziť vo svete šoubiznisu. Teraz, keď zakúsila život v kráľovskej rodine a pozná jej tajomstvá, by si mala pri najmenšom získať pozornosť celého sveta. 

Rozhovor, ktorý odvysiela televízia CBS, má byť mimoriadne šokujúci a rozhodne sa zaradí medzi najsledovanejšie v celkovej histórii. Konkurovať by mal dokonca aj tým, ktoré dala samotná princezná Diana. Dôvodov je hneď niekoľko - no najhlavnejším asi to, že dvojica nemieni zamlčiavať pravdu.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:22