pixy
StoryEditor

Najkrajšie zasnúbenie. Z toho, ako požiadal princ William Kate o ruku, sa roztopíte

08.01.2021, 11:45
Kráľovská rodina
O tom, že William a Kate patria k jedným z najkrajších párov sveta, zrejme nikto nepochybuje. To, ako sa však rozhodli svoje osudy spojiť, vás zaručene dojme.

Aj keď si kráľovská rodina od médií drží odstup a informácie o svojom súkromí zverejňuje naozaj len zriedkavo, princ William urobil výnimku. Pre CNN retrospektívne porozprával o tom, aké boli zásnuby s jeho dnes už manželkou Kate Middleton. 

,,Pravidelne snívam. Afrika je jedným z mojich obľúbených miest, kam chodím. Upokojuje ma. Kate chápe, čo pre mňa znamená byť v tejto krajine a celkovú lásku k prírode,'' prezradil William na margo toho, prečo si pre takúto výnimočnú chvíľu vybral práve Afriku. ,,V skutočnosti som si to však nepredstavoval a príliš to neplánoval. Chcel som sa cítiť totiž čo najlepšie v momente, keď to spravím,'' dodal na margo toho, či si pokľaknutie pred dnes už vojvodkyňou z Cambridgeu trénoval. Práve preto nosil zásnubný prsteň tri týždne so sebou vo vrecku. 

Prsteň, ktorým svoju osudovú lásku požiadal o ruku, patril jeho mame, princeznej Diane. Zdedil ho po jej smrti a v momente, keď si bol istý, že práve Kate je žena, s ktorou chce stráviť zvyšok života, si vyžiadal od Harryho povolenie darovať ho. ,,Požiadal som ju týmto prsteňom, pretože som chcel, aby moja mama nezmeškala toto šťastie a bola pri mne v jednom z najsilnejších momentov môjho života,'' zdieľal jednu z najintímnejších skúseností William.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TheRoyalFiles (@theroyalfiles)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:25