shutterstock.com
StoryEditor

Reakcie kráľovskej rodiny na štvrtú sériu seriálu The Crown. Títo členovia ju odmietajú sledovať

04.01.2021, 18:20
Kráľovská rodina
Aké sú reakcie a pocity samotnej rodiny na celosvetovo obľúbený a momentálne najviac sledovaný seriál "The Crown"?

Odkedy bola štvrtá sezóna seriálu The Crown uverejnená na Netflixe, ľudia po celom svete nesledujú nič iné a jediné o čom premýšľajú a o čom hovoria, je práve život britskej kráľovskej rodiny. A zdá sa, že skutočná kráľovská rodina, na ktorej živote je seriál založený, má na novú sériu aj svoje názory... Sem s nimi!

Táto najnovšia séria je zameraná na trinásťročné obdobie medzi rokmi 1977 a 1990 a na základe historických faktov divákom predstavuje, čo sa dialo za zatvorenými dverami Buckinghamského paláca. Diváci môžu práve vďaka obľúbenému seriálu dopodrobna sledovať, ako sa princ Charles a Diana dávajú dokopy alebo napríklad, ako sa Margaret Thatcherová stala premiérkou.

Vzhľadom na to, že musí byť nesmierne divné sledovať váš (a vašej rodiny) predpokladaný život zobrazený v populárnej šou, niet divu, že skutočná kráľovská rodina a jej členovia mali na šou zmiešanú odozvu - niektorí obvinili tvorcov z toho, že chcú na tejto šou zarobiť a nejde im o nič iné, zatiaľ čo o iných sa hovorí, že sa usadia pri pohári vína, aby si ho mohli večer pozrieť.

Tu sú všetky reakcie, ktoré kráľovská rodina mala na seriál Koruna:

Najmladšie dieťa princa Charlesa a Diany sa túto sériu zjavne nechystá sledovať - videlo však upútavky. Zdroj redaktorky Katie Nicholl z magazínu Vanity Fair prezradil pár podrobnejších dôvodov: „Harry videl upútavky na štvrtú sériu, ale nedokážem si predstaviť, ako to sleduje.“ Píše, že ďalší zasvätení pridali: „Máme pocit, že posledná séria by bola pre nich [William a Harrry] skutočne smutná.“ Treba si uvedomiť, že by sledovali to, aký život žila ich matka, pokým prišla tragicky o svoj život. Takže tomu, že poslednú sériu nechcú jej synovia vidieť, sa skutočne nečudujeme. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa US Daily Report (@usdailyreport)

Jediná dcéra kráľovnej, princezná Anna, zmarila myšlienku, že si seriál naladí. Zdroj kráľovskej korešpondentky Katie Nicholl uviedol, že princezná „nemá čas na také hlúposti„.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal_Gossip (@royalgossip2021)

Ďalším členom kráľovskej rodiny, ktorý je považovaný za nespokojného s týmto seriálom, je princ William. Podľa údajných priateľov princa Charlesa, ktorí hovorili s The Daily Mail, „vojvodu z Cambridge to príliš nepotešilo. Má pocit, že sú obaja jeho rodičia vykorisťovaní a sú uvádzaní falošným a zjednodušeným spôsobom, ako si zarobiť peniaze.“

A čo na seriál hovorí samotná Kráľovná? Istý zasvätený zdroj taktiež Katie Nichol, uvádza nasledovné: „Kráľovná nemá vôľu pozerať sa na fiktívny televízny program.“ Takže to je ďalšie rázne NIE z kráľovskej rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa STELLA PELISSARI (@stella.pelissari)

Zdá sa, že táto šou má kráľovského fanúšika! Podľa Hello! magazín, vnučka kráľovnej - princezná Eugénia (ktorá v súčasnosti čaká svoje prvé dieťa) uviedla, že v roku 2017 sledovala „pár epizód“ a bola na palube. „Je to natočené nádherne,“ povedala. „Hudba je úžasná, príbeh je nádherný. Pri pozeraní sa cítite veľmi hrdo. Nemôžem hovoriť za všetkých, ale tak som sa cítila, keď som ju sledovala."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Druhá manželka princa Charlesa, Camilla Parker Bowles, je zo seriálu The Crown oveľa viac nadšená, ako jej manžel. V rozhovore pre Vanity Fair prezradil zdroj blízky vojvodkyni z Cornwallu: „Predstavujem si, že štvrtú sériu sleduje v pohodlí domova s pohárom červeného vína v ruke. Má úžasný zmysel pre humor a toto ju nebude ani v najmenšom rozčuľovať.“

Hovorí sa, že budúci kráľ je vážne vyrušený zo svojho stvárnenia v šou. Emily Andrews, kráľovská redaktorka časopisu Mail on Sunday, napísala, že priatelia 72-ročného otca klasifikovali jeho vyobrazenie ako „trollovanie hollywoodskeho rozpočtu“ a hovorí, že palác je z celého seriálu naozaj vyrušenýa nespokojný.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 21:43