shutterstock.com
StoryEditor

William a Kate si opäť získali srdcia fanúšikov. Na výlet cestovali spolu s bežnými smrteľníkmi

24.08.2019, 11:00
Kráľovská rodina
Spolucestujúci nemohli uveriť vlastným očiam. V histórii kráľovskej rodiny sa toto totiž nikdy nestalo.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu sa spolu so svojimi ratolesťami vybrali na dovolenku do Škótska. Na rozdiel od Meghan a Harryho však rozmýšľali nad ekologickejším riešením. Pár zo Sussexu sa totiž do Španielska vybral súkromným lietadlom, čím zanechal stopu nielen v štátnom rozpočte, ale aj tú uhlíkovú, ktorá ubližuje našej planéte. 

Princ William a Kate si totiž zvolili tak, ako bežní smrteľníci, nízkonákladovú spoločnosť FlyBe. Personál im samozrejme umožnil boardovanie bez prítomnosti ostatných cestujúcich, nakoľko nechceli spôsobiť žiaden rozruch. ,,Keď sme pristáli, z okna sme videli dve luxusné autá a zrazu sa vpredu postavili William a Kate. Nikto tomu nemohol uveriť,'' prezradil jeden z pasažierov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just one week to go until The King’s Cup ⛵️? Today we’re excited to reveal the ambassadors representing each of the eight charities benefitting from the Regatta. These are: The Duke of Cambridge, representing @childbereavementuk The Duchess of Cambridge, representing The Royal Foundation’s Early Years programme Bear Grylls, representing @tusk_org Fara Williams, representing @centrepointuk Dan Snow, representing @ldnairamb John Bishop, representing @actiononaddiction Katie Thistleton, representing @_place2be Helen Glover, representing @afnccf The ambassadors will skipper each of the eight boats, with the winning team awarded The King’s Cup, a historic trophy first presented by King George V at Cowes’ Royal Yacht Squadron in 1920. Their Royal Highnesses hope that The King’s Cup will become an annual event, bringing greater awareness to the wider benefits of sport, whist also raising support and funds for the causes that The Duke and Duchess support.

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Kráľovská dvojica tak minula na prepravu 5-tich členov rodiny približne 300 eur. Fanúšikov tak nesmierne prekvapili a potešili. Zdá sa tak, že kráľovskej rodine možno odpustia aj zbytočné využívanie súkromného tryskáča, ktoré zapríčinili Harry a Meghan. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:03