Meghan Markle a princ HarryREUTERS
StoryEditor

Sú vraj falošní a pokryteckí. Meghan a Harry si týmto gestom opäť pohnevali tisíce ľudí

17.08.2019, 17:00
Kráľovská rodina
Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu sa hrdo hlásia k ochranárom prírody a našej Zeme. Ich posledné gesto však o tom veľmi nesvedčí.

Už s nástupom do kráľovskej rodiny sa Meghan Markle snažila v médiách prezentovať ekologickejší spôsob života. Jej názormi sa inšpiroval aj princ Harry, čím dvojica potešila milióny ľudí po celom svete. Pred niekoľkými týždňami dokonca vydali vyhlásenie, v ktorom uviedli, že sa znížia svoju uhlíkovú stopu a budú sa venovať ochrane prírody.

O pár dní na to sa k téme ekológia vyjadril aj princ. Podľa jeho slov nechce mať viac než dve deti preto, aby túto planétu nezaťažoval. Zemi totiž hrozí preľudnenie. Zdá sa však, že na svoje presvedčenie pomerne rýchlo zabudli. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

H&M visited Millenium Point, part of Birmingham University, to take part in an event celebrating International Womens Day, March 2018 ❤

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ?? ?????? ♡ (@sussex.meghan),

Kráľovský pár sa totiž cestou na krátku rodinnú dovolenku s ich synom Archiem vybral súkromným lietadlom. Tým však rázne popreli to, k čomu sa celý čas hrdo hlásia. Aj keď si mohli zvoliť prvú triedu v lietadle plnom iných ľudí, ich komfort a súkromie bolo pre nich dôležitejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:09