Meghan Markle a princ HarryREUTERS
StoryEditor

Nič sa nepýtajte a nehladkajte naše psy. List z kráľovského dvora rozčúlil susedov Meghan a Harryho

29.07.2019, 12:00
Kráľovská rodina
Ledva sa presťahovali a už je oheň na streche! Prísne pravidlá vojvodkyne Meghan a princa Harryho poriadne vytočili obyvateľov Frogmore Cottage.

Obyvatelia mestečka, kde chce bývalá americká herečka v pokoji vychovávať svojho syna Archieho, sú pohoršení. Krátko po nasťahovaní kráľovskej dvojice totiž obdržali poriadne neúctivý list z kráľovského dvora. V ňom si dvojica vyžaduje dodržiavať striktné pravidlá. ,,Každý kto tu býva vie, ako sa ku kráľovskej rodine chovať s rešpektom. Takéto správanie si nevyžaduje ani samotná kráľovná,'' prezradil pre britský denník jeden z obyvateľov. 

Ku kráľovskej dvojici je zakázané približovať sa a pokúšať sa nadviazať rozhovor. Prísne zakázané je tiež hádzať čokoľvek do schránky či hladkať ich psy - a to aj v prípade, že ich prídu očuchať. Samozrejmosťou je nepýtať sa na Archieho a už vôbec sa nesnažiť ho pohladkať, vidieť alebo len pýtať, či by ho nemohli postrážiť. 

Tieto požiadavky nesmierne urazili miestnych. Nepekným gestom im totiž dvojica dala najavo, že nielenže nepoznajú spôsoby, ale nemajú najmenší záujem o komunikáciu. Po zverejnení ich listu médiám prišlo z Buckinghamského paláca ospravedlnenie. Vojvodkyňa a vojvoda vraj o týchto požiadavkach nevedeli... aj keď na liste bolo ich meno a pečať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:03