instagram
StoryEditor

Princ George včera sfúkol z torty už šiestu sviečku. Takto prebiehala jeho tajná oslava narodenín

23.07.2019, 11:00
Kráľovská rodina
Prvý potomok princa Williama a vojvodkyne Kate si podľa britských médií užíval svoj narodeninový deň v spoločnosti svojich najbližších. Samozrejme však nesmel chýbať ani kúzelník.

Viaceré britské, ale aj svetové médiá, informujú o tom, že by sa obľúbená rodinka mala nachádzať na súkromnom ostrove v Karibiku. Mustique, ktorý je obľúbenou destináciou nie len modrej krvi, ale aj slávnych hviezd, akými sú napríklad Mick Jagger či Cheryl Cole, členom kráľovskej rodiny zabezpečuje najmä súkromie. Toho si totiž v Británii veľa neužijú.

instagram

Ako to už býva zvykom, za všetky narodeninové priania adresované rozkošnému princovi, sa Kensingtonský palác poďakoval. ,,Vojvodkyňa a vojvoda z Cambridgeu s potešením zverejňujú nové fotografie princa Georgea pri príležitosti jeho šiestich narodenín. Tieto fotky vznikli na dovolenke s rodinou vojvodkyne. Ďakujeme za všetky vaše priania!'' zverejnil palác na svojom oficiálnom Instagrame. Krásne snímky, ktoré zachytila samotná Kate, sa nesú v jednoduchom štýle. A práve v takom sa niesla aj Georgeova oslava.

instagram

,,Kúzelník, torta, jeho obľúbené jedlo a samozrejme nesmela chýbať pizza, ktorú zbožňuje,'' prezradil zdroj blízky kráľovskej rodine. Kate vraj odmietla pomoc profesionálov a o mini prekvapenie pre jej prvorodené dieťatko sa postarala sama. Svojho syna sa rodičia snažia naučiť skromnosti. Zdá sa, že sa im to aj darí, nakoľko žiadne pompézne oslavy vraj nástupca na trón ani len nechce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:17