MEGHAN MARKLEinstagram.com
StoryEditor

Vojvodkyňa Meghan: Bojuje s celým kráľovským dvorom. Neuveríte, aký má dôvod!

04.03.2019, 13:39
Kráľovská rodina
V kráľovských rodinách je zvykom, že s výchovou malých princov a princezien pomáhajú pestúnky. Princ Harry s manželkou Meghan ale svoje prvorodené dieťa chcú vychovávať úplne inak.

Pestúnky sú veľmi dôležité osoby vo výchove mladých šľachticov. Napríklad o deti švédskej korunnej princeznej Viktórie (41) sa stará slečna Elisabeth Zimmerman. A britskej vojvodkyni Kate (37) pomáha so starostlivosťou o troch potomkov Maria Teresa Turrion Borrallo. Táto španielska »Mary Poppins« má tie najlepšie referencie. „Je síce prísna, ale deti miluje a deti milujú ju,“ potvrdzuje zdroj z paláca.

Na jar sa narodí prvý potomok britskému princovi Harrymu (34) a jeho žene ­Meghan (37), oni ale výberové konanie na pestún­ku nevyhlásili. Pôvodne sa pritom špekulovalo, že si najmú ­hollywoodsku ­superpestúnku Connie Simpson, ktorá sa starala napríklad aj o dvojčatá Georgea Clooneyho. Lenže všetko je inak.

Žiadna superpestúnka nesmie prekročiť ich prah Meghan a Harry považujú pestúnky za prežitok a tvrdia, že každé dieťa by malo vyrastať hlavne s rodičmi a so starými rodičmi.

Z toho vyplýva, že s bábätkom im bude pomáhať Meghanina matka Doria Ragland (62). Tá už sa sťahuje z Los Angeles do Frogmore Cottage, kde najnovšie žije jej dcéra so zaťom. Doria sa už teší, že bude babičkou na plný úväzok. Sám princ Harry pritom s pestúnkou vyrastal, starala sa oňho Tiggy Legge-Bourke, s ktorou dodnes udržiava priateľský vzťah a pozval ju i na svoju savdbu. Nie je vylúčené, že obetavá babička Doria si bude chcieť od vnúčatka občas oddýchnuť, a tak na pestúnku možno niekedy dôjde. Ale zrejme to bude práca len na pár hodín mesačne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 05:09