profimedia
StoryEditor

Brat vojvodkyne šokoval verejnosť: Meghan Markle a princa Harryho čaká rozvod

14.01.2022, 10:00
Kráľovská rodina
Momentálne neexistuje diskutovanejší pár. Či ich milujete a či nenávidíte, faktom je, že táto dvojica rozhodne rozvírila vody svetového šoubiznisu.

Vzťah americkej herečky Meghan Markle a britského princa Harryho začal najprv v tajnosti. Meghan sa so svojím terajším manželom začala stretávať po tom, čo im bolo dohodnuté rande naslepo a zdá sa, že už hneď od prvého stretnutia si títo dvaja jednoducho padli do oka. Netrvalo dlho a princ si pred herečku aj pokľakol - a v roku 2018 sa Meghan stala oficiálnou súčasťou kráľovského dvora. Po svadbe jej pribudol titul vojvodkyne zo Sussexu. 

Aj keď sa zdalo všetko ideálne, už po dvoch rokoch Meghan a Harry šokovali správou o tom, že z kráľovskej rodiny plánujú odísť. Obidvaja sa chceli realizovať na mieste, kde sa môžu slobodne vyjadrovať k veciam a nemusia sa podriaďovať prísnemu bontónu kráľovskej rodiny. Napriek tomu však sľúbili, že s britskou monarchiou budú udržiavať dobré vzťahy a budú si naďalej v určitej miere plniť aj svoje povinnosti. 

Už rok po tom však nastal spor, ktorý do dnešného dňa Buckinghamský palác predýchava. Meghan a Harry si totiž s jednou z najznámejších moderátoriek sveta, Oprah Winfrey, sadli a porozprávali o tom, ako život na kráľovskom dvore vyzeral. O žiadne superlatívy nešlo, práve naopak. Herečka naznačila, že sa stretávala s rasizmom, bola v paláci držaná ako v zlatej klietke a trpela ťažkými depresiami, počas ktorých myslela na samovraždu. Nik jej podľa vlastných slov nepodal pomocnú ruku, aj keď o to žiadala.

Dnes žijú manželia spolu so svojimi dvoma ratolesťami v slnečnej Kalifornii. Hoc sa podľa fotiek, tak, ako kedysi, javí, že prežívajú nádherné obdobie svojho života, opak je zrejme pravdou. Na povrch vyplávali totiž šokujúce informácie, ktoré nepotešia žiadného milovníka tejto dvojice.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:01