profimedia
StoryEditor

Nečakaný šok v kráľovskej rodine. Obľúbená princezná skončila hospitalizovaná na psychiatrii

21.11.2021, 17:00
Kráľovská rodina
Správu potvrdil aj samotný princ.

Napriek tomu, že sa medzi najznámejšiu monarchiu sveta považuje tá britská, faktom je, že na svete funguje ešte hneď niekoľko ďalších kráľovských rodín. Jednou z nich je aj monacká monarchia, na ktorej čele stojí knieža Albert II. Ten rok po tom, ako sa stal vládcom monackého kniežatstva, predstavil svetu svoju priateľku - bývalú profesionálnu plavkyňu Charlene Wittstock.

Tá svoje áno Albertovi povedala o päť rokov neskôr a o ďalšie tri roky priviedla na svet dvojičky - Gabriellu a Jacquesa. Hoc sa mohlo zdať, že manželstvo bolo ukážkové, faktom je, že sa len prednedávnom začala šíriť chýry, ktoré by položili nejednu ženu. Podľa nich má manžel Charlene nemanželské dieťa s inou ženou. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa princezná vybrala z Monaka do Afriky. 

Kráľovská rodina spočiatku došla s oficiálnou verziou, ktorá poukazovala na to, že Charlene sa venuje ohrozeným zvieratám a charite. To sa šak zmenilo na tvrdenie, že princezná má chronický zápal, ktorý lieči v tamojšej krajine. Nakoniec však vyšla najavo pravá diagnóza - a to, že mentálne zdravie princeznej Charlene nie je v poriadku. 

,,Vedela, že najlepšie bude oddýchnuť si a mať ozajstnú liečbu a nie v Monaku. Z dôvodov ochrany súkromia to muselo byť v zahraničí,'' priznal Albert a dodal, že psychický stav jeho manželky bol už dlhší čas nalomený. „Nezvládala oficiálne povinnosti, nezvládala život všeobecne a ani rodinný život. Trpela vyčerpaním, emocionálnym aj fyzickým,“ dodal princ, no presnejšie dôvody neuviedol. Faktom však je, že na Charlene mohli negatívne pôsobiť aj správy o nevere svojho manžela či fakt, že je neustále pod drobnohľadom médií. Práve preto mnohí vyčítajú monarchii, že nechala problémy zájsť až tak ďaleko, že sa musela Charlene nechať hospitalizovať. Sklesnuto pôsobila totiž už dlhšiu dobu, no napriek tomu sa všetci snažili tváriť, že všetko je v poriadku. 

Malé ratolesti podľa otca vedia, že mama je príliš vyčerpaná a že momentálne budú istý čas bez jej prítomnosti. Hneď, ako to bude možné, ju však plánujú navštíviť.

Pozrite si, ako vyzerá Charlene:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:46