StoryEditor

DÔVOD zrušenia príchodu Meghan Markle a Princ Harry do Anglicka: Kráľovná Alžbeta ostala nesmierne sklamaná

16.10.2021, 11:00
Kráľovská rodina
Meghan Markle a Princ Harry sa rozhodli zrušiť cestu do Anglicka. Kráľovná Alžbeta ostala opäť raz sklamaná.

Meghan Markle a Princ Harry nakoniec do Anglicka neodcestujú a Kráľovná Alžbeta ostala z ich rozhodnutia veľmi sklamaná. Mali sa tam totižto konať krstiny malej Lilibet Diany, no tie sa rozhodli na poslednú chvíľu zrušiť. 

Ich prvorodené dieťa, syn Archie, mal krstiny vo Windsore v kaplnke svätého Juraja a vyzerá to tak, že ich druhorodené dieťa bude mať krstiny v Amerike. To Kráľovnú Alžbetu zasiahlo, so svojou vnučkou sa ešte poriadne ani nestretla. Po tom, čo sa pred vyše rokom rozhodol pár presťahovať do Ameriky, sa kráľovská rodina kontaktuje minimálne. Medzi Meghan Markle, Princom Harrym a jeho rodinou panuje vysoké napätie, pre ktoré sa, pravdepodobne, rozhodli zrušiť krstiny a celú návštevu Anglicka. 

Pokiaľ by bola Lilibet Diana pokrstená ako katolík, nemôže ostať v dedičskej línii na trón. Takéto rozhodnutie by mohlo ovplyvniť jej budúcnosť do veľkej miery. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 13:26