instagram/claremontfarm
StoryEditor

Pripite si nanukom! Máme pre vás 6 receptov na lahodné alko-nanuky

28.06.2017, 12:00
Recepty a tipy
Keď môžeme deťom mraziť ovocnú dreň či malinovky, prečo by sme sa my, dospelí, nepotešili mrazenému alkoholu? Tento hit už v Amerike síce objavili a takéto nanuky si môžete normálne kúpiť, u nás sme však ešte sto rokov za opicami, tak si ich vyrobme sami! Ktorý drink máte najradšej? Mojito, Gin Tonic? Nech sa páči, zdvihnite si náladu alko-nanukom!

Postup je jednoduchý - potrebujete v prvom rade alkohol, ktorý si chcete zmraziť a ingrediencie, ktoré by ste bežne do takéhoto drinku dali - to znamená kúsky ovocia, mätu - závisí od konkrétneho nápoja. Úplne najjednoduchšie je asi šumivé víno s jahodami. V tomto prípade nepotrebujete už nič iné. Nasekajte jahody na kúsky, niekoľko ich dajte do nádobky a zalejte šampusom či proseccom... A samozrejme, budete potrebovať nanukové nádobky, ktoré dnes bežne kúpite. V galérii nájdete niekoľko trošku zložitejších šikovných receptov pre inšpiráciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:39