shutterstock.com
StoryEditor

Láska ide cez žalúdok. Toto sú jedlá, ktoré podľa štatistík na mužov fungujú najviac!

01.07.2019, 10:15
Recepty a tipy
Zbaľte ho na jedlo! To, že každý chlap sa rád dobre naje a uprednostní ženu, ktorá vie chutne navariť, je pravda overená rokmi. Nejedna manželská kríza bola zažehnaná práve dobrým jedlom. Pozrite sa teda, ktoré jedlá majú muži najradšej.

1. Steak

Väčšina mužov sú mäsožrúti a kvalitnému steaku so zaujímavou omáčkou sa poteší každý nevegetarián :o). Kľúčom je mať naozaj kvalitné mäso no a potom si už len pozrite na Youtube alebo Foodnetwork, ako sa to správne robí. Jedlo dolaďte nejakou omáčkou, napríklad zo zeleného korenia alebo dubákovou a myslíme, že máte vyhraté!

2. Sviečková na smotane 

Česká klasika, ktorá je už roky na prvých priečkach v obľúbenosti u mužov. Urobte ju naozaj zo sviečkovej, aby sa mäsko krásne rozpadávalo a vyhrajte sa s omáčkou z kopy zeleniny, ktorú dotvoríte novým korením, horčicou a šľahačkovou smotanou. Ak sa "hecnete" a urobíte aj domácu knedľu, váš potenciálny priateľ (alebo muž, ktorého si chcete udobriť), si cvrkne od radosti!

3. Špagety Carbonara

Cestoviny sú obľúbené skôr u žien, no Carbonara z vajec a slaninky muži milujú. Len recept nekazte smotanou, ale urobte jedlo naozaj po "taliansky" - zo žĺtok, bieleho vína, slaninky a petržlenovej vňate. Mňam!

4. Rezne

Ale nie kuracie ani morčacie. Buď bravčové vypražené na masti alebo ešte lepšie - viedenské z teľacieho mäsa vypražené na masle.

5. Domáci burger

So syrom, slaninkou, opraženou cibuľkou a nejakou dobrou omáčkou, na internete nájdete množstvo receptov, na toto mimoriadne populárne jedlo. Dajte si záležať na kvalite hovädzieho mäsa a skúste ho opiecť na grile. Burger môžete  "vytunovať" avokádom, či papričkami jalapeňos - možností je veľa. Na toto ho iste zbalíte!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 14:25