baking cake
Zdroj: shutterstock.com

Spravte si cez víkend túto fantastickú bublaninu, ktorú máte hotovú za päť minút

Denisa Badalová 14.06.2019, 11:30 Jedlo
Jednoduchý koláčik, ktorý snáď pozná každý z nás. No vedeli ste, že ho môžete mať upečený tak rýchlo?
Počas prípravy používame 2,5 dcl hrnček:
2 hrnčeky polohrubej múky
1/2 kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček vanilkového cukru (bublanina je s ním voňavenjšia)
1/2 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
3 vajíčka
štipka soli
ovocie

Tip: Ak používate čerstvé, obaľte ho v hladkej múke – neklesne vám na spodok plechu.

Všetky prísady okrem ovocia spolu zmiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme čerstvé ovocie obalené v múke a v rúre vyhriatej na 180 stupňov pečieme asi 30-40 min.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.