StoryEditor

Sony prináša do svojich televízorov internet

11.10.2007, 10:16
Popredný japonský výrobca televízorov, spoločnosť Sony oznámila, že pre svoju produktovú radu Sony Bravia pripravila ďalšie internetové video-kanály. Možnosť prijímania vysielania prostredníctvom internetu oznámila firma Sony už v auguste tohto roka, avšak k rozšíreniu portfólia kanálov pristúpila až začiatkom októbra.

Internet Video Link je v produktovej rade televízorov Sony Bravia novinkou. Zariadenie, ktoré je schopné prijímať internetové vysielanie sa objavilo v televízoroch Sony v auguste 2007. V tom čase boli podporované len dva internetové kanály – Yahoo! a AOL. V súčasnosti sú televízory Bravia schopné prijímať internetové vysielanie aj od spoločností CondeNet, Sports Illustrated, blip.tv a pochopiteľne Sony Pictures.

 

Spoločnosť CondeNet poskytne majiteľom televízorov Sony Bravia obsah zo stránok Style.com, Men.Style.com a Epicurious.com. Okrem toho sa v priebehu októbra objaví v ponuke Bravií osem nových internetových video-kanálov z produkcie Sony Pictures.

 

nternetové vysielanie sa stáva čoraz populárnejšie. Za jedného z prvých priekopníkov v oblasti internetovej televízie, ktorú nie je potrebné pripojiť k počítaču je považovaná firma Apple so svojou AppleTV. Trend v poskytovaní internetovej TV bude v horizonte nasledujúcich rokov s veľkou pravdepodobne stúpať. Príčinou budú nižšie náklady na prevádzku a vyššia efektivita pri výbere vhodného segmentu ľudí, ktorým bude reklama prezentová. Inými slovami povedané, vyššia efektivita zacielenia reklamy.

 

Zdroj: MarketingVOX

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/dane-a-odvody-2007, menuAlias = dane-a-odvody-2007, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
29. apríl 2024 08:12