profimedia
StoryEditor

Jeho piata manželka je o 30 rokov mladšia, nebráni sa ani alkoholu. Správanie Nicolasa Cagea šokuje

27.09.2021, 15:00
Celebrity
Kedysi patril k najúspešnejším hercom sveta, dnes nad jeho správaním krútia hlavu aj najbližší. Zdá sa, že Nicolas Cage zažíva krízu stredného veku, aspoň to naznačuje jeho správanie...

V tom, že sa chce stať hercom, mal Nicolas Cage jasno už v čase puberty. Slávneho strýka, ktorý bol mimochodom tiež hercom, presviedčal, aby ho zobral na natáčanie - a tým padom mu ukázal svoj herecký talent, ktorým podľa svojho názoru ovplýval už vtedy. Svojho sna sa nepustil a zdá sa, že urobil dobre. Prvýkrát zahviezdil na filmovom plátne už v čase, keď mal 18 rokov. Za ten čas vystriedal množstvo úspešných, aj menej úspešných úloh, vďaka ktorým sa stal jedným z najznámejších hercov vôbec. 

So slávou pochopiteľne prišiel aj záujem verejnosti a ten si Nicolas Cage užíval už od prvého momentu. Celý život bol obklopený krásnymi ženami, čo si herec patrične uvedomoval - a po tom, čo po šiestich rokoch skončilo jeho prvé manželstvo s Patriciou Arquette, sa začal objavovať v spoločnosti dcéry legendárneho Elvisa Presleyho - Lisy Marie Presley. Aj s ňou si Nicolas sľúbil vernosť až za hrob, v zdraví aj v chorobe. Manželstvo však vydržalo len tri roky a už o pár týždňov na to sa po jeho boku začala objavovať ďalšia žena, Alice Kim. S ňou vydržal dlhých 12 rokov a dvojica dokonca splodila spoločného syna, Kal-Ela. Ten však nie je jediným potomkom herca, ešte po svojej prvej svadbe mu totiž herečka Christine Fulton porodila syna Westona. 

Od rozvodu s Alice nasledovalo ďalšie manželstvo, ktoré však bolo anulované po štyroch dňoch. Aj keď si niektorí fanúšikovia mysleli, že nevydarené vzťahy budú pre Nicolasa výstrahou, zdá sa, že je to presným opakom a herec sa jednoducho nevzdáva. Pred rokom si za manželku vybral o 30 rokov mladšiu Japonku, ktorú stretol pri natáčaní v danej krajine.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:19