instagram/ mariacirova
StoryEditor

Ľudia ju posielali na potrat, aby nebola mladou mamičkou. Dnes má pre nich Mária Čírová odkaz

26.09.2021, 12:30
Celebrity
Byť matkou je jej poslaním a túto úlohu by nemenila nič za svete. Mária Čírová má v svojich prioritách jasno - pre svoje deti by dala prvé a posledné.

Už krátko po tom, ako sa Mária Čírová objavila na hudobnej scéne, zároveň šokovala verejnosť. Zamilovala sa do producenta Mariána Kachúta a krátko po tom hneď otehotnela. V tom čase mala 20 rokov, ale ani na sekundu nezapochybovala o tom, čo chce, aj keď sa ju jej okolie snažilo zneistiť. ,,Pokazila si si život moja alebo na tvojom mieste by som si to dala zobrať a máš pokoj. Dieťa v dvadsiatke? Ľutujem ťa... čo na to povedali tvoji rodičia a rodina,'' zaspomínala si na reči druhých Mária. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova)

Na sociálnej sieti priznala, že práve synova hra na klavír ju takto dojala. ,,Slzy sa mi tlačia do očí a tieto otázky sa mi vynárajú asi aj vďaka tej nádhernej hudbe, ktorú hráš. Všetky spomienky na naše spoločné začiatky, keď ťa nebolo vidno ani pod mikroskopom a my s ockom sme sa na teba tak tešili! Uzavreli sme sa do svojej bubliny, v ktorej sme boli len my traja a prežívala sme v súkromí svoje malé šťastie a obrovský dar, ktorý nám bol daný,'' napísala ďalej speváčka k videu, na ktorom hrá Hugo na klavír.

,,Keď teraz na teba pozerám... aký si úžasný, môj jedinečný a dobrý chlapec. Som hrdá, som taká hrdá mama! Ďakujem Bohu, životu aj celému vesmíru za odvahu. A budem za ňu ďakovať do konca svojho života, lebo len vďaka nej ťa mám!! Ak bude mať tvoj malý braček len kúsok z teba, nemám sa čoho báť...'' ukončila krásnu reč Mária a my len dodávame, že práve naša speváčka je dôkazom toho, že niektoré ženy sú predurčené byť skvelými matkami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 06:24