Instagram/dararolins_vermi
StoryEditor

Dara Rolins: Postavu v plavkách nemám zadarmo

04.07.2017, 13:00
Celebrity
Autor:
idnes.cz
Na plavkovú sezónu sa speváčka Dara Rolins nijako pripravovať nepotrebuje, na svojej postave totiž pracuje stále. Pre magazín OnaDnes nafotila trendy pre toto leto a prezradila, ako sa udržiava vo forme.

Na povzdychy ľudí, ktorí túžia po rovnako krásnom tele, odpovedá Dara Rolins bez obalu: "Nič nie je zadarmo a ja nemám šťastie ako iní, ktorí môžu zjesť čokoľvek a nie je to na nich vidieť. Nie som v jedle úplne striktné, akurát viem, že keď „zhreším, musím sa potom nasledujúce dva tri dni viac potrápiť pri cvičení. Keby som sa nestrážila, nemohla by som sa nechať odfotiť v plavkách."

Aktuálne ju najviac baví joga, ktorej prepadla na tohtoročnej dovolenke na Bali a cvičí ju každý deň.

"Skôr som si myslela, že sa joga moc nezlučuje s mojím spôsobom života, ale zistila som, že veľa záleží na lektorovi. Teraz pri cvičení zažívam momenty, kedy som naozaj len sama so sebou, čo je druh relaxu, aký som dovtedy vôbec nepoznala. "

Na Bali však len neodpočívala, ale pracovala tam aj na svojom novom albume ETC, ktorý do predaja prichádza 6.júla.

"Je to pre mňa veľká vec, nevydávam totiž cédečka tak často ako ostatní, album ETC vychádza po šiestich rokoch. Dala som si načas, pretože potrebujem napred niečo prežiť. Nebaví ma spievať len o tom, že je pekne, "dodáva Dara Rolins.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:47