Katarína Kincelová
StoryEditor

Takto sa Gregorová ešte na jar vyjadrovala o Koptíkovi. Dnes je všetko ináč!

26.09.2017, 11:14
Celebrity
Šarmantná herečka Hana Gregorová nám na jar poskytla rozhovor, kde na svojho exmilenca Koptíka nepovedala jediné zlé slovo. Potom však prišlo vytriezvenie a dnes všetci vieme, ako ich vzťah dopadol a čo sa z "fešáka" vykľulo. Žiaľ, život je veľmi nevyspytateľný a veci sa menia zo dňa na deň...

Ako by ste charakterizovali životné obdobie, v ktorom sa práve nachádzate?

Som spokojná a vo veľmi vysokom pracovnom nasadení. Pendlujem medzi Prahou a Bratislavou, medzi divadlom a natáčaním a zatiaľ ma to baví.

Vládzete? Kde beriete energiu? Neubúda vám z nej tuším ani vekom...

Zatiaľ vládzem a nezdá sa mi, že by mi vekom energie ubúdalo. Vediem divadlo už štrnástu sezónu, bez dotácií, takže ani nemám šancu sa zastaviť. Stále som v pohybe, stále niečo robím, mám to asi geneticky dané po svojej mame. Aj keď po smrti môjho muža ma táto práca už niekedy viac vyčerpáva ako uspokojuje. Divadlo som založila pre Radka, kvôli nemu som bola ochotná prekonávať všetky stresy s divadlom spojené, ale keď tu už nie je, pýtam sa niekedy samej seba, či takéto nervy v mojom veku ešte potrebujem.

Vadia vám otázky bulvárnych novinárov týkajúce sa vášho vzťahu?

Áno, prídu mi úbohé. Nikto nič iné okolo mojej osoby nerieši! Dokonca som zaznamenala raz nejakú anketu, kde sa pýtali mojich kolegov, čo si o tom myslia. Zdá sa mi to úplne netaktné. Ja nepotrebujem k svojmu súkromnému životu súhlas verejnosti. Nech si každý zametie pred svojim prahom. Môj priateľ je dospelý svojprávny muž, veľmi galantný a zatiaľ to funguje. A že je o toľko mladší? To je v poriadku. Nemorálne a diskusie hodné by to bolo, keby mal pätnásť (smiech). Nedávno sme boli na Plese v opere, kde bolo kopec starších chlapov s mladými priateľkami, dokonca niekoľko starších gejov s mladými milencami. No a čo? Keď im to vyhovuje...

Ok, tak zmeňme tému. Aká ste svokra a aké je to mať za nevestu Miss World?

Som podľa mňa fajn svokra a čo sa týka Tatiany, máme veľmi pekný vzťah. Je inteligentná, milá ,má zmysel pre humor, a to je dôležité. A predovšetkým, je s ňou môj syn šťastný, takže som šťastná aj ja. A to že je Miss World je úplne jedno, aj keď samozrejme som rada, že si môj syn našiel takú krásnu manželku. Ale môj Ondrejko je tiež pekný a úspešný muž, takže svoj k svojmu.

Po rokoch sa vraciate na obrazovky v seriály Panelák ako nepríjemná svokra Ivany Švehlovej. Aké to je?

Je to super a úplne si to užívam, najmä s Diankou Mórovou, s ktorou nám to herecky veľmi klape. Andy Kraus akoby chytil druhý dych, scenár je svieži a myslím, že divák Paneláku bude veľmi milo prekvapený najmä v tom, že sa nám podarilo do seriálu dostať presne tú istú atmosféru, akú mal na začiatku.

Je niečo, čo vám vyslovene vadí na starnutí? Chceli by ste mať menej rokov?

Ani nie, beriem to úplne prirodzene. Samozrejme, snažím sa vyzerať dobre, ale viem, že na 40 už vyzerať nemôžem a keby som sa o to pokúšala, vyzeralo by to smiešne. Starám sa o seba úplne normálne a určite nie som z tých, čo chodia každú chvíľu na botox a podobne. Ale neodsudzujem kozmetické zákroky, myslím si, že prírode môžeme občas pomôcť, len by sa to nemalo preháňať. Vadí mi trochu povädnutá brada. Tak premýšľam, že by som si to nechala odstrániť. Ale trochu som zbabelá, tak keď nájdem odvahu, pôjdem do toho.

V mojom okolí sa momentálne každý rozvádza, rozchádza. Čím to je?

Kedysi boli ľudia nastavení na to, že keď sa raz vezmú, pravdepodobne spolu aj ostanú. Dnes je rozvod úplne bežná vec a riešia sa tak veci, ktoré by boli v minulosti ľudia ochotní spolu ustáť. Hlavným problémom sú podľa mňa existenčné problémy, veľa vzťahov dnes krachuje kvôli finančným problémom, hypotékam. Dnes nie je vôbec nič isté. Ja som vždy vravievala, treba sa prikrývať takou perinou, na akú máte. Radšej v menšom, ale vo vlastnom.

Chýba vám váš manžel?

Chýba mi každý deň. Keď prežijete 32 rokov s „tým pravým“ ,tak sa s tou stratou dá iba ťažko vyrovnať. Ale život ide ďalej a už pomaly začínam znovu dýchať. Rozum mi vraví, že smrť je tá najprirodzenejšie vec v živote, ale srdcu sa to dá ťažko vysvetliť.

Váš prvý muž bol Jordánec. Dnes je to možno bežné, ale vtedy asi nie. Ako to prijalo vaše okolie, rodičia?

Študoval v Bratislave medicínu a bol veľmi šarmantný. Napriek názorom okolia a spočiatku aj mojich rodičov som si ten vztah obhájila a vzali sme sa. A možno, keby nebol vstúpil Radek do môjho života, žili by sme dodnes spolu šťastne v Dubaji. Vlastne teraz vidíte, že vždy som bola tá, čo búra hranice konvenčnosti.

Čo hovoríte na Donalda Trumpa ako na amerického prezidenta?

Svojim spôsobom mi je sympatický. To, že sa chce otvoriť politicky Rusku, je určite dobrý krok. Svet bol vždy bipolárny a tieto dve mocnosti by mali určitým spôsobom spolupracovať a nie sa neustále podozrievať a ísť proti sebe.

Čo hovoríte na dnešný trend bio stravovania sa?

Nedávno som počula taký vtip: „Viete aký je rozdiel medzi obyčajnou zeleninou a bio zeleninou? Tá bio sa hnojí v noci, keď to nikto nevidí,“ a to je asi v skratke môj názor. Myslím, že to netreba preháňať s bio ani s ničím. A v zime treba jesť kapustu, jablká, mäso a nie šaláty z dovozu, jednoducho to, čo sa urodí u nás.

Je niečo, čoho sa bojíte?

Bojím sa lietania! Dovolenku nikdy nemôžem plánovať príliš dopredu, pretože by som sa celú dobu až do odchodu stresovala z letu, že spadne lietadlo a podobne. Takže na dovolenky chodím v podstate zo dňa na deň.

Ľutujete niečo vo svojom živote?

Nie, neľutujem vôbec nič. Naozaj.

Máte nejaký nesplnený sen, niečo po čom túžite a chcete si to splniť?

V tomto som celkom nenáročná. Netúžim po miliónoch ani nemám odvážne cestovateľské sny. Chcela by som iba nech som zdravá ja a moja blízka rodina a aby sme nikdy nezažili biedu.


menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:32