Instagram/vintagelovrr
StoryEditor

Hriešny tanec má neuveriteľných 30 rokov! Pozrite si novú verziu, ktorá sa príliš nepodarila

12.06.2017, 09:00
Celebrity
Neuveriteľne úspešný a nezabudnuteľný tanečný film Dirty Dancing (1987) oslávil tento rok 30 rokov od svojej premiéry. Možno práve preto sa tvorcom novej snímky v hlave zrodil nápad, aby ho znova "oživili". Dá sa to však? Nahradiť niečo tak unikátne? Kritici nový Hriešny tanec ani trochu nešetrili!

V pôvodnej snímke z roku 1987 sa v hlavných úlohách predstavili Patrik Swayze († 57) a Jennifer Grey (57), ktorých úlohy nie je vôbec jednoduché nahradiť. Presvedčili sa o tom aj tvorcovia novej verzie Hriešneho tanca (2017), ktorá si po prvom televíznom premietaní, ktoré odvysielala televízia ABC, vyslúžila poriadnu dávku kritiky.

Scenáristi si dokonca povedali, že nový film trochu okorenia...A tak prerobili koniec. To rozhodne nemali robiť! Každý, komu sa film čo i len trochu pozdával bol na jeho konci poriadne sklamaný. Dirty dancing sa totiž po novom vôbec nekončí happyendom, pretože mladá dvojica Baby (Abigail Breslin) a Johnny (Colt Prattes) sa nakoniec nedá dokopy. Baby teda ostáva sedieť v kúte. Navyše, kritici im vyčítajú, že počas celého nakrúcania medzi sebou nemajú absolútne žiadnu chémiu, či už sa to týka bozkov alebo samotného tanca, ktorý je vo filme jednoducho nadmieru dôležitý.

Tvorcovia chceli ešte pred natáčaním do nového filmu obsadiť aj pôvodnú "Baby" Jennifer Grey, ktorá sa na nakrúcanie podľa vlastných slov veľmi tešila. Nakoniec však v novej snímke nehrá. Veľká škoda...Filmu to podľa nášho názoru mohlo iba pomôcť.

Instagram/jennifergrey_fan Podľa recenzií je to teda snímok, ktorý sa príliš nepodaril. Tvorcovia sa skrátka sekli, keď vzali ľuďmi milovaný film a chceli ho prerobiť so slabou produkciou, nízkym rozpočtom a s hercami, okolo ktorých na pľaci sexuálne iskrenie ani len neutekalo. A podľa nás je to jednoducho aj tým, že Hriešny tanec bol, je a vždy bude len jeden. Teda ten skutočný.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:16