Instagram/beyonce
StoryEditor

Beyoncé je štýlová aj tesne pred pôrodom. Dvojičkám zorganizovala oslavu v africkom štýle

29.05.2017, 18:00
Celebrity
Beyoncé Knowles bude čoskoro opäť mamou a to až trojnásobnou. S raperom Jay-Z už má dcérku Blue Ivy (5), ku ktorej čoskoro pribudnú až dvaja súrodenci. Do rodinky čakajú totiž dvojičky, ktorým rodičia zorganizovali oslavu ešte pred príchodom na svet.

"Boli sme požehnaní hneď dvakrát. Sme neskutočne vďační za to, že sa naša rodina rozrastie o dvoch členov, a ďakujeme vám za želanie všetkého dobrého, "uviedla speváčka 1. februára 2017 na sociálnej sieti, kde po prvýkrát prezradila, že je v očakávaní a rovno s dvoma potomkami.

Oslava sa niesla v duchu africkej kultúry, pričom na nej nechýbali ani africkí tanečníci. Tí všetkých hostí, samozrejme vrátane nastavajúcich trojnásobných rodičov pomaľovali henami po celom tele. Na oslave nechýbali ani celebritní hostia, napríklad najlepšie kamarátky na čele s tehotnou Serenou Williamsovou a Vanessou Bayerovou.

Kedy presne svoje dvojičky očakávajú, Beyoncé neprezradila. Jej otec sa však nedávno vyjadril, že do pôrodu ostáva pár týždňov. Navyše o tom napovedá aj veľkosť jej bruška, že to už zrejme bude každú chvíľu.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:50