instagram/ maria.bartalos
StoryEditor

Stala sa z nej dvojnásobná mamička. Herečka Mária Bartalos porodila ďalšieho synčeka

21.09.2021, 12:30
Celebrity
Obľúbená slovenská herečka sa s novinkou podelila na sociálnej sieti.

Aj keď herečka Mária Bartalos momentálne neúčinkuje v žiadnom televíznom projekte či na divadelných doskách, fanúšikovia na ňu nezabúdajú, práve naopak. Mladá umelkyňa sa rozhodla momentálne zamerať na materstvo - a počas výchovy svojho prvého synčeka Noela prišla s ďalšou skvelou novinou - a to, že pod srdcom nosí ďalšie bábätko. 

Keďže Mária nepatrí k celebritám, ktoré by svoje súkromie príliš prezentovali na sociálnych sieťach alebo výraznejším spôsobom prezentovali, novinky okolo bábätka si nechali pre seba. Manželia sa však podelili s krásnou novinou - a to, že do ich rodinky už pribudol ďalší človiečik. 

,,Aké je dobré a milé, keď sú bratia spolu,'' napísala k záberu, na ktorom drží hrdý Noel svojho malého bračeka. Už teraz je isté, že medzi chlapcami bude silné súrodenecké puto, z ktorého sa rodičia tešia. ,,Minulý pondelok, keď som vám priala krásny a úspešný týždeň, ten náš bol viac než úspešný…prišiel medzi nás Jonatán. Máme sa krásno krásne... a Noel je ten najlepší brat,'' dodala Mária a nám neostáva nič iné len zagratulovať!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:10