instagram/ terezabizikova
StoryEditor

Ľudia ju odsudzovali za to, že sa stane mladou mamičkou. Známa Slovenka má pre nich však jasný odkaz

21.09.2021, 09:00
Celebrity
Priateľka známeho herca, Mareka Fašianga, sa stale onedlho matkou. Stretla sa s mnohými predsudkami, no na svoju rolu sa sa nesmierne teší.

Prenádherná modelka a partnerka známeho slovenského herca, Mareka Fašianga, ktorého môžete poznať najmä zo seriálu Oteckovia, sa stane čoskoro matkou. Napriek tomu, že ju ľudia odsudzovali, že je príliš mladá a nepripravená na tehotenstvo, sa na celú situáciu pozrela z pozitívneho uhla a na rolu matky sa nesmierne teší. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? ? ? ? ? ? (@bizikova_tereza)

Po oznámení tehotenstva sa zišlo niekoľko ľudí, ktorí sa do Terezy okamžite navážali, že je na dieťa priskoro, že je príliš mladá a na takéto životné etapy má ešte čas. Tereza sa k tomu vyjadrila na svojom instagramovom profile: ,,Mám 22 a budem mamina. Teda, ak sa bejby vypýta neskôr, tak možno už aj 23. To neviem zaručiť. Ale iné som chcela. Stretávala som sa s vetami typu, ty máš ešte čas, si mladá, nemáš sa kam ponáhľať, ešte si užívaj a bla bla bla. Áno, všetko mohlo byť ináč, mohla som počkať, ale načo som mala čakať? Poviem vám, vhodnejšia chvíľa ani nemohla prísť. Ten, kto ma pozná, myslím reálne pozná, nie z bulváru a Instagramu vie, že som vždy túžila byť raz mamou a hoc aj v takomto veku. Kedysi bežná vec, že sa rodilo v takom mladom veku, dnes nie až tak bežná vec,” vyjadrila sa Tereza.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? ? ? ? ? ? (@bizikova_tereza)

Tereza a Marek tvoria pár už niekoľko rokov a pred nedávnom sa rozhodli radostnú novinu zdieľať aj so svojimi fanúšikmi prostredníctvom instagramových profilov. Niektorí ľudia sa ale rozhodli namiesto gratulácie začať Terezu poučovať. Ďalej so slovami a vyjaderním pokračovala: ,,Len som tým chcela povedať, že všetko je tak, ako má byť a ja som pripravená na čokoľvek, čo materstvo prinesie. Život, tebe ďakujem, že si mi to zariadil takto. Že som spoznala človeka, s ktorým si viem rodinu predstaviť a že sa nám to spojilo a budeme rodičia. Maminka s ockom sa na teba tešia a budeme robiť čo je v našich silách a vychovávať ťa tak, ako vieme. Ocko trošku popracuje na trpezlivosti, sľubujem,” zakončila to krásnymi slovami a zároveň humorom. Budúcim rodičom zo srdca gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:59