Instagram/zlaticapuskarova
StoryEditor

Zlatica Švajdová Puškárová dvojnásobnou mamou. Pozrite sa na jej malého synčeka

03.05.2017, 06:00
Celebrity
Tak a už je tu! Aj keď bol termín pôrodu druhého dieťaťa známej moderátorskej dvojice Zlatice Puškárovej Švajdovej a Patrika Švajdu plánovaný na začiatok mája, novorodenec sa na svet prihlásil hneď v prvý májový deň, približne o 23:00 hod. v noci. Pozrite sa na ich krásneho chlapčeka!

Aj keď je v súčasnosti na Slovensku veľkým trendom vyberať deťom netradičné a zahraničné mená, hrdí rodičia Švajdovci sa rozhodli svojho novonarodeného syna pomenovať tradične slovensky - Adam. Pri narodení malý prvomájový Adamko meral 52 centimetrov a vážil 3800 gramov. Po krásnom období tehotenstva, ako ho Zlatka sama niekoľkokrát nazvala tak prišlo ešte krajšie - stala sa dvojnásobnou mamou, na ktorú doma čakajú ďalší dvaja chlapi.

Obaja synovia Švajdovcov sa volajú symbolicky -  celými menami Leonard Anton - druhé meno dostal po Zlatkinom otcovi a Adam Jaroslav, ktorého druhé meno patrí aj Patrikovmu otcovi.

Patrik už má dve deti z prvého manželstva a tak sa môže pochváliť, že je otcom už štvrtého syna. So Zlatkou sú manželia od 17.10.2015. Vzali sa po 15-ročnom partnerskom vzťahu. Ich prvomájový synček je krásnym znakom ich veľkej dlhoročnej lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:11